GREXIT

Κοντονής: "Προσπαθούμε να καταλάβουμε τις ενστάσεις της UEFA"

Κοντονής: "Προσπαθούμε να καταλάβουμε τις ενστάσεις της UEFA"
INTIME SPORTS

Ο Σταύρος Κοντονής απάντησε σε ερώτηση του Γιάννη Κουτσούκου για το αν θα υπάρξει αλλαγή στο νομοσχέδιο και είπε πως υπάρχει μια σειρά συζητήσεων με την UEFA για να καταλάβει ποιες είναι οι ενστάσεις της.

Πριν ξεκινήσει η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για το νέο -μίνι- αθλητικό νομοσχέδιο, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Κουτσούκους, ρώτησε τον Σταύρο Κοντονή για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στα άρθρα.

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, απάντησε πως "από χθες το βράδυ, έχουμε μια διελκυστίνδα συζητήσεων με την UEFA προκειμένου να καταλάβουμε ποιες ακριβώς είναι οι ενστάσεις της και που ακριβώς διαφωνεί. Αν υπάρξει κάποια αλλαγή, θα σας ενημερώσουμε από εδώ".

Ο βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, είπε πως το Κόμμα του ψηφίζει το νομοσχέδιο, στηρίζει τον υπουργό και επίσης τόνισε πως "κάνατε ένα βήμα θετικό. Το γεγονός ότι φτάσαμε να μας απειλεί η UEFA είναι πολύ θετικό".

Ο Βουλευτής Ν. Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτριος Κωνσταντόπουλος, του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε μεταξύ άλλων πως ' 'ενστάσεις έχουμε με τα άθρα 5 και 15. Για τα άρθα αυτά αναμένουμε το τελικό σχέδιο. Είμαστε αντίθετοι με το Grexit''.

TAGS GREXIT
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ