ΕΛΛΑΔΑ

Φθηνοί γκολτζήδες για την Superleague

Φθηνοί γκολτζήδες για την Superleague
Φθηνοί γκολτζήδες για την Superleague

Δείτε οκτώ εξαιρετικά ενδιαφέρουσες περιπτώσεις επιθετικών με πολλά γκολ φέτος που μπορούν να έρθουν στην Superleague (videos)

Η φετινή σεζόν ολοκληρώθηκε με ένα ακόμα αρνητικό ρεκόρ, αφού μόλις τέσσερις ποδοσφαιριστές είχαν διψήφιο αριθμό τερμάτων στην Superleague (οι δυο μάλιστα είναι συμπαίκτες).

Αρκετές ομάδες μάλιστα την... πάτησαν στην επιλογή του επιθετικού, αφού άλλα περίμεναν και άλλα πήραν τελικά κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

Οι γκολτζήδες εννοείται πως δεν έχουν εξαφανιστεί, απλά στην Ελλάδα έχουμε το συνήθειο να αφήνουμε περιπτώσεις καλών ποδοσφαιριστών να χάνονται μέσα από τα χέρια μας (τελευταία παραδείγματα οι Λεβαντόβσκι, χάθηκε για 300.000 ευρώ, και Φαλκάο).

Βέβαια οι εποχές έχουν αλλάξει και οι επενδύσεις ακόμα και σε ποσά της τάξης των 300.000 ευρώ αποτελούν πλέον πολυτέλεια για τις περισσότερες ομάδες της πρώτης κατηγορίας.

Εμείς λοιπόν βρήκαμε οκτώ περιπτώσεις επιθετικών που αγωνίζονται σε πρωταθλήματα πάνω-κάτω σαν το δικό μας και έχουν πετύχει πολλά γκολ.

Η λίστα των γκολτζήδων

Μάικλ Χίγκντον (30 ετών - Μάδεργουελ): 40 εμφανίσεις, 25 γκολ, 5 ασίστ

Χίσκο (32 ετών - Ντιναμό Τιφλίδας): 26 εμφανίσεις, 21 γκολ, 8 ασίστ

Ανταμό Κουλιμπαλί (31 ετών - Ντεμπρετσένι): 30 εμφανίσεις, 18 γκολ, 5 ασίστ

Σάντρο Καλάρμπο (30 ετών - Σπάρτα Ρότερνταμ): 29 εμφανίσεις, 18 γκολ, 5 ασίστ

Τιάγκο Σίλβα (29 ετών - Αούστρια Λουστενάου): 28 εμφανίσεις, 16 γκολ, 4 ασίστ

Ντάνιελ Λιουμπόγια (34 ετών - Λέγκια): 28 εμφανίσεις, 15 γκολ, 3 ασίστ

Αντονί Μοντέστ (25 ετών - Μπασιά): 33 εμφανίσεις, 14 γκολ, 5 ασίστ

Μάσιμο Μακαρόνε (33 ετών - Έμπολι): 35 εμφανίσεις, 12 γκολ, 11 ασίστ

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε η λίστα μας περιλαμβάνει ορισμένα ονόματα γνωστών ποδοσφαιριστών που ακόμα και σήμερα μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο πρωτάθλημα Ελλάδας (ειδικά τώρα που είναι αποδυναμωμένο).

Η κρίση έχει αγγίξει όλες της χώρες της Ευρώπης οπότε αυτό το καλοκαίρι υπάρχουν ευκαιρίες σε όλες τις θέσεις για τους συλλόγους που θα βιαστούν και διαθέτουν χρήματα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ