ΕΛΛΑΔΑ

Ετοιμάζει απάντηση στην ΑΕΚ η NOVA

Ανακοίνωση-απάντηση ετοιμάζει η NOVA με αφορμή το υστερόγραφο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΚ που ουσιαστικά ζητά από τους φίλους της Ένωσης και συνδρομητές να πετάξουν τους αποκωδικοποιητές τους.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ λίγες ώρες μετά την απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της Superleague εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην διοργανώτρια Αρχή, αλλά και την συνδρομητική τηλεόραση.

Χαρακτηριστικά στο τελευταίο υστερόγραφο αναφέρει: " Ξέρουμε ότι οι φίλαθλοι της ομάδας μας δεν θα ξεχάσουν τη σημερινή νύχτα. Τους καλούμε να αρχίσουννα βλέπουν την ομάδα μας σε αυτό το ...καθαρό πρωτάθλημα μόνο από το γήπεδο και να αφήσουν τους αποκωδικοποιητές της NOVA στους κάδους ανακύκλωσης".

Σύμφωνα με πληροφορίες η συνδρομητική τηλεόραση ετοιμάζει ανακοίνωση-απάντηση κατά της ΠΑΕ ΑΕΚ (λογικά θα βγει μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής), στην οποία είναι πιθανό να τεθεί ερώτημα για το γεγονός πως εμπλέκεται (έμμεσα ή άμεσα) σε μία δικαστική διαμάχη που αφορά αποκλειστικά και μόνο την ομάδα και τις Superleague, ΕΠΟ.

Από το καλοκαίρι και βλέπουμε...

Κλείνοντας να πούμε πως αν πέσει κι επίσημα η ΑΕΚ, το προϊόν "ελληνικό ποδόσφαιρο" είναι λογικό πως θα υποβαθμιστεί (λίγο ή πολύ θα το μάθουμε σύντομα).

Οι όποιες συζητήσεις όμως για μείωση του ποσού που λαμβάνει η λίγκα από το συνδρομητικό κανάλι είναι πρόωρες κι αν τεθεί τέτοιο ζήτημα θα το μάθουμε μετά το τέλος των πλέι οφ.

Η λίγκα πάντως από την πλευρά της διαψεύδει (το είπε και ο Γιάννης Μώραλης) πως υπάρχει ένα τέτοιο "παραθυράκι" αφού η συμφωνία καλύπτεται από ρήτρες εμπιστευτικότητας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ