ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χωρίς Παπαδόπουλο, ενσωματώνεται ο Τοροσίδης

Χωρίς Παπαδόπουλο, ενσωματώνεται ο Τοροσίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Χωρίς τον Κυριάκο Παπαδόπουλο πραγματοποιήθηκε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής Ελλάδος στην Ολλανδία ενώ οι Έλληνες διεθνείς θα προπονηθούν την Τετάρτη στο Philips Stadion.

Με απόντα τον Κυριάκο Παπαδόπουλο μετά από σχετική άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε, συνεχίστηκε το απόγευμα της Τρίτης (30/8) η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του φιλικού αγώνα με την Ολλανδία και του ματς των προκριματικών με το Γιβραλτάρ. Ο Έλληνας αμυντικός απουσίασε από το πρόγραμμα ενώ στην διάρκεια της Τρίτης αναμενόταν στην Ολλανδία και ο Βασίλης Τοροσίδης που είχε άδεια μια μέρα παραπάνω.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος πήρε άδεια για μεταγραφικούς λόγους, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από στιγμή σε στιγμή ανακοινώνεται ο επόμενος σταθμός της καριέρας του, μετά τη Λεβερκούζεν, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι η Λειψία.

Για τους ίδιους λόγους απουσίασε από την προπόνηση και ο Βασίλης Τοροσίδης, που πιθανότατα υπογράφει στη Μπολόνια. Η αυριανή προπόνηση θα γίνει στις 19:00 στο Philips Stadion και αμέσως πριν (18:30) ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μίκαελ Σκίμπε θα δώσει συνέντευξη Τύπου.

Κατασκοπία σε Εσθονία και Γιβραλτάρ

Εν τω μεταξύ ο Σταμάτης Αντωνίου, στέλεχος της τεχνικής ομάδας της Εθνικής Ανδρών με αρμοδιότητα στην ανάλυση αγώνων, θα παρακολουθήσει την Τετάρτη τον φιλικό αγώνα Εσθονία-Μάλτα και την Πέμπτη 1/9 τον φιλικό αγώνα Πορτογαλία-Γιβραλτάρ. Για να μπορέσει να μεταφέρει στον Μίκαελ Σκίμπε τις εντυπώσεις του από το Γιβραλτάρ και την Εσθονία, προσεχείς αντιπάλους του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στα προκριματικά για το Μουντιάλ 2018.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ