ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χριστοδουλόπουλος: "Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός"

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24:  Lazaros Christodoulopoulos of Greece controls the ball during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Lazaros Christodoulopoulos of Greece controls the ball during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Τη σημασία μιας καλής αρχής για την Εθνική Ελλάδας απέναντι στην αντίστοιχη της Ρουμανίας για τα προκριματικά του Euro 2016, υπερθεμάτισε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. (VIDEO)

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, τόνισε ότι μία καλή αρχή απέναντι στη Ρουμανία είναι σημαντική και ότι η σοβαρότητα είναι απαραίτητο στοιχείο, προκειμένου η Εθνική Ελλάδας να πάρει το αποτέλεσμα που χρειάζεται, ενώ ξεκαθάρισε ότι η απουσία του κόσμου είναι ένας αρνητικός παράγοντας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λάζαρος Χριστoδουλόπουλος:

"Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Ερχόμαστε από Μουντιάλ και προετοιμασίες με τις ομάδες μας και όλοι οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν τα απαιτούμενα παιχνίδια στα πόδια τους για αυτό θα πρέπει να παρουσιαστούμε δύο φορές σοβαροί από ό,τι θα ήμασταν κανονικά. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παλέψουμε για το αποτέλεσμα που θα μας κάνει χαρούμενους.

Δεν μας αρέσει καθόλου. Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας, να μας βοηθάει με κόσμια συμπεριφορά, ώστε και εμείς να παίρνουμε βοήθεια από αυτούς και από τη μεριά μας να προσπαθούμε να τους ευχαριστούμε."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ