ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Χειροκρότημα για "Κάρα", ευχές για Εθνική

Χειροκρότημα για "Κάρα", ευχές για Εθνική
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα προσγειώθηκε στο αρκετά παγωμένο Ελσίνκι στις 19:10. Οι ευχές του πιλότου, η αποθέωση στον "Κάρα" και το πολύ καλό κλίμα στις τάξεις των διεθνών.

Τι και αν αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια και να φορέσει κοστούμι, όπως επιτάσσουν τα νέα του καθήκοντα. Πάντα βρισκόταν στην «πρώτη γραμμή» της Εθνικής ως ποδοσφαιριστής και αυτό δεν αλλάζει ούτε τώρα που έβαλε «τίτλους τέλους» στην καριέρα του.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Ο Γιώργος Καραγκούνης –περί ου ο λόγος- είχε την τιμητική του στο ταξίδι της «γαλανόλευκης» αποστολής για το Ελσίνκι, όπου το βράδυ του Σαββάτου θα αντιμετωπίσει την Φινλανδία σε ένα ματς δίχως αύριο για το μέλλον της στα προκριματικά του EURO 2016. Βρέθηκε στο επίκεντρο και φάνηκε ότι οι «μετοχές» του δεν πέφτουν ποτέ!

Ευχές για Εθνική, αποθέωση για "τυπάρα"

Ο πιλότος, αφού πρώτα καλωσόρισε τους πάντες στην πτήση για το Ελσίνκι, στην συνέχεια έστειλε τις ευχές του στην Εθνική μας ομάδα για να έχει ένα καλό αποτέλεσμα στο ματς με τη Φινλανδία. Ειδική μνεία στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για καλή τύχη στην κρίσιμη αναμέτρηση με τους Σκανδιναβούς και μετά ήταν η σειρά του Καραγκούνη. Ο πιλότος ευχήθηκε ξεχωριστά καλή επιτυχία στον "τυπάρα" για τα νέα του καθήκοντα ως διευθυντή ποδοσφαίρου των Εθνικών ομάδων και άπαντες τον χειροκρότησαν δυνατά και τον αποθέωσαν.

Αν μη τι άλλο, ιδανικό "ντοπάρισμα" για τον ίδιο στο ντεμπούτο του σε ματς της Εθνικής από το νέο του πόστο. Η αγάπη και η εκτίμηση όλων για τον "Κάρα" είναι δεδομένη και αποτυπώθηκε με τον πλέον χαρακτηριστικό τρόπο. Όσο για τον ίδιο, πήγαινε πάνω-κάτω όλη την ώρα, δεν καθόταν δευτερόλεπτο στην θέση του.

Ξεκούραση πριν το τελικό φορτσάρισμα

Η αποστολή της Εθνικής μετέβη απευθείας στο ξενοδοχείο όπου θα καταλύσει αυτό το διήμερο και το υπόλοιπο της Πέμπτης περιλαμβάνει βραδυνό και ξεκούραση για όλους. Την Παρασκευή υπάρχει προπόνηση και συνέντευξη Τύπου, στην τελική ευθεία για τη μεγάλη σαββατιάτικη μάχη με τους Φινλανδούς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ