ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πασαρέλα" στην Βραζιλία

"Πασαρέλα" στην Βραζιλία
INTIME SPORTS

Οι γυναίκες στην Φορταλέζα πέρασαν τους διεθνείς μας από την κρησάρα και ψήφισαν τους ωραιότερους εξ αυτών. Διαβάστε τι αναφέρουν.

Η βάση της Εθνικής μας στην πρώτη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου βρίσκεται στο Αρακαζού. Οι διεθνείς μας έχουν γίνει αντικείμενο λατρείας από τους ντόπιους, που σε κάθε ευκαιρία εκφράζουν τον θαυμασμό τους και την φιλοξενία τους. Οι γυναίκες, δε, καταθέτουν και τις απόψεις τους για τους ωραιότερους...

Στο GloboEsporte.com φιλοξενείται σχετικό θέμα, όπου οι ντόπιες περνούν τους παίκτες του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος από την κρησάρα και βγάζουν την σχετική κατάταξη. Όπως και να το κάνουμε, έχουμε και ωραία παιδιά στην ομάδα...

Την πρώτη θέση πήρε ο Ορέστης Καρνέζης, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να τον ακολουθεί, ενώ το... βάθρο συμπληρώνει ο Γιώργος Σαμαράς. Μάλιστα, υπάρχουν και τα σχετικά σχόλια για την εμφάνισή τους.

Η δημοσιογράφος, Νάγια Αραούζο, αναφέρει: "Ορέστη, αυτό είναι το νούμερό μου. Σε κοιτάζω και παίρνω ενέργεια".

Η διατροφολόγος, Μαρία Κάντιντο, σχολίασε: "Αυτός που μοιάζει με τον σύζυγό μου, είναι ο Ορέστης. Είναι τόσο όμορφος όσο και αυτός".

Η Ζοάνα Βαλέντε, τόνισε: "Εγώ διάλεξα τον Σαμαρά. Έχει πλούσιο μαλλί και διαφορετική αύρα".

Η Αντρέα Ολιβέιρα, είπε: "Ο Σωκράτης είναι ο Θεός μου. Τον ψήφισε και η μαμά μου. Είναι ο Έλληνας Θεός".

Τέλος, η Ρεμπέρακ Ρόσα ανέφερε: 'Μακάρι να έμεναν περισσότερο διάστημα εδώ στο Αρακαζού και να κάνουν την ατμόσφαιρα της πόλης καλύτερη".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ