ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Βαριά ήττα της Ελπίδων από την Βοσνία Ερζεγοβίνη

Βαριά ήττα της Ελπίδων από την Βοσνία Ερζεγοβίνη
INTIME SPORTS

Δεκαέξι λεπτά ήταν αρκετά για την Εθνική Ελπίδων της Βοσνίας Ερζεγοβίνης για να επικρατήσει της Ελλάδας με 4-0 στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας της Εθνικής Ελπίδων με την αντίστοιχη της Βοσνίας Ερζεγοβίνης δεν είχε μαθηματικό ενδιαφέρον για τους διεθνείς μας αφού έχουν αποκλειστεί, αλλά το 4-0 είναι αδιαμφισβήτητα βαρύ σκορ.

Οι Βόσνιοι βρίσκονται στην δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου και ελπίζουν να πάρουν το εισιτήριο για τα τελικά ως καλύτεροι δεύτεροι (προκρίνονται οι 10 πρώτοι από τα γκρουπ και τέσσερις καλύτεροι δεύτεροι), φτάνοντας μετά τη σημερινή νίκη στους 19 βαθμούς.

Το παιχνίδι τελείωσε μόλις στο 16ο λεπτό, αφού οι γηπεδούχοι ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 4-0 (!) και είχαν εξασφαλίσει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Τα γκολ των Βόσνιων ξεκίνησαν στο 8' με τον Νεμάνια Μπιλμπίγα, ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματά της ομάδας του στο 11', ο Μπέσιτς έκανε το 3-0 στο 15' και στο 16' ο Ντζούριτς διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Ελλάδα (Κώστας Τσάνας): Γκέλιος, Τζανακάκης, Ποτουρίδης, Μπουγαΐδης, Λαγός (Μπάλλας), Γιαννώτας, Κουρμπέλης, Βέλλιος, Κατίδης (65' Πέλκας), Σταφυλίδης, Κολοβός (46' Διαμαντάκος).

Βαθμολογία 1ου ομίλου

1. Γερμανία 27

2. Βοσνία Ερζεγοβίνη 19

3. Κύπρος 12

4. Ελλάδα 10

5. Λευκορωσία 10

6. Σαν Μαρίνο 1

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ