ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τζαβέλλας: "Η Παναγία ήθελε να φτάσουμε ως εδώ"

Τζαβέλλας: "Η Παναγία ήθελε να φτάσουμε ως εδώ"
INTIME SPORTS

Οι διεθνείς άσοι του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Τζαβέλλας τοποθετήθηκαν για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα.

Οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Γιώργος Τζαβέλλας τοποθετήθηκαν για τον αγώνα με την Κόστα Ρίκα μετά το φινάλε του αγώνα, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε στην διαδικασία των πέναλτι με 5-3 και ενώ η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν με σκορ 1-1.

Ο φορ του ΠΑΟΚ ανέφερε: "Είχαμε μεγάλη ατυχία και η αντίπαλη ομάδα έναν μεγάλο τερματοφύλακα. Σήμερα η τύχη μας γύρισε την πλάτη. Γιατί εμείς θα έπρεπε να περάσουμε βάσει της εικόνας του αγώνα. Όσο για τον τερματοφύλακα, έκανε σωτήριες επεμβάσεις. Τους κράτησε…".

Τζαβέλλας: "Η Παναγία ήθελε να φτάσουμε ως εδώ"

Ο Γιώργος Τζαβέλλας πόσταρε μια φωτογραφία στο Instagram με τον Παρθενώνα και δήλωσε υπερήφανος για τα όσα πέτυχε η ομάδα στη Βραζιλία.

"Η Παναγία ήθελε να φτάσουμε ως εδώ. Υπερήφανοι για την πατρίδα μας..για την Εθνική μας ομάδα, αλλά και για την αγάπη και στήριξή σας. Εις τον επανιδείν", έγραψε ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ.

"ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ την εκπομπή Super BALL την Δευτέρα στις 21:00, με πλούσιο ρεπορτάζ από την Βραζιλία και συνέντευξη του προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, που σχολιάζει το Μουντιάλ."

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ