ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Θα επιτύχουμε το στόχο μας"

Τσάνας: "Θα επιτύχουμε το στόχο μας"
INTIME SPORTS

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στο Μάλι, ωστόσο τόνισε πως η Εθνική θα βελτιωθεί και θα πετύχει τον στόχο της.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας δεν έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα κόντρα στο Μάλι, ωστόσο τόνισε πως η Εθνική θα βελτιωθεί και θα πετύχει τον στόχο της

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Τσάνας μετά το τέλος του αγώνα:

" Ξέραμε ότι το παιχνίδι με το Μάλι θα είναι δύσκολο. Κι αυτό αποδείχθηκε περίτρανα αφού το Μάλι έχει όλα τα χαρακτηριστικά που ξέραμε ότι έχει. Δεν είμαστε τόσο χαρούμενοι με την εμφάνιση και το αποτέλεσμα.

Κι αυτό που μας ενδιαφέρει περισσότερο μετά το παιχνίδι αυτό είναι να βγάζουμε μέσα στο γήπεδο το αγωνιστικό αποτέλεσμα που θέλουμε, αλλά που φάνηκε καθαρά ότι δεν μπορούσαμε σε κάποιες στιγμές του παιχνιδιού.

Πρέπει να βελτιωθούμε για τα επόμενα ματς, για να βγάλουμε τα πράγματα που μπορούμε στους αγώνες. Βλέποντας τα αποτελέσματα γενικότερα στον όμιλό μας, όλοι διαπιστώνουμε ότι είναι ένας ισορροπημένος όμιλος και με διαφορές ελάχιστες μεταξύ των ομάδων.

Αυτό που θα επιδιώξουμε άμεσα είναι να βρούμε τις δυνάμεις ώστε με την Παραγουάη να κάνουμε αυτό που μπορούμε καλύτερα και να σφραγίσουμε το εισιτήριο της πρόκρισης. Πιστεύω στην ομάδα και τους παίκτες μου και στο τέλος θα επιτύχουμε το στόχο μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ