ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τσάνας: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας"

Τσάνας: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας"

Όσο δύσκολο είναι για την Εθνική μας Νέων U20 το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ με το Μεξικό, άλλο τόσο είναι και για τον αντίπαλο, όπως τόνισε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Τσάνας. Διαβάστε τα νέα της προπόνησης

Όσο δύσκολο είναι για την Εθνική μας Νέων U20 το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ με το Μεξικό, άλλο τόσο είναι και για τον αντίπαλο.

Αυτό τόνισε ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός Κώστας Τσάνας πριν από την απογευματινή προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος την Τετάρτη (19/6) σε σε μεξικανικά και τουρκικά ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα είπε: " Σεβόμαστε όλους τους αντιπάλους μας, όμως έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας και πιστεύουμε στις δυνατότητές της. Δεν στεκόμαστε στις απουσίες, γιατί η φιλοσοφία μας έχει στο επίκεντρο την ομαδική δουλειά.

Το Μεξικό διαθέτει μια πολύ καλή ομάδα, με χαρισματικούς παίκτες και ισορροπημένο τρόπο παιχνιδιού. Θα είναι δύσκολο για μας το ματς της πρεμιέρας, αλλά θεωρώ ότι δύσκολο θα είναι και για το Μεξικό".

Όσον αφορά την προετοιμασία το πρόγραμμα της Τετάρτης (19/6) περιελάμβανε διπλή προπόνηση. Το πρωί οι 'Ελληνες διεθνείς έκαναν πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής και φυσικής κατάστασης.

Το απόγευμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Γκαζιαντέπ Σπορ, δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και στις στημένες φάσεις.

Το θετικό για τον Κώστα Τσάνα είναι πως δεν υπάρχουν προβλήματα. Οι διεθνείς μας θα πραγματοποιήσουν την επίσημη προπόνηση στο Kamil Ocak Stadium (γήπεδο της πρεμιέρας) την Πέμπτη (20/6, 19.15).

Νωρίτερα, θα παρακολουθήσουν σε video επιλεγμένες φάσεις από τους τελευταίους αγώνες της ομάδας του Μεξικού.

Τέλος, το μεσημέρι της Τετάρτης (19/6) όλα τα μέλη της αποστολής συμμετείχαν σε σεμινάριο που διοργάνωσε η FIFA στο ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ελληνική ομάδα.

Κύριος ομιλητής ήταν ο κ. Alfonso Mondelo (FIFA General Coordinator). Τα μέλη της αποστολής ενημερώθηκαν για θέματα marketing και ΜΜΕ, ενώ έγινε εκτεταμένη αναφορά σε θέματα διαιτησίας (συμπεριφοράς και Κανόνων).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ