ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τρεις αγώνες θα δει ο Σκίμπε αυτό το Σαββατοκύριακο

Τρεις αγώνες θα δει ο Σκίμπε αυτό το Σαββατοκύριακο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μίχαελ Σκίμπε και οι συνεργάτες του θα παρακολουθήσουν τρία παιχνίδια αυτό το Σαββατοκύριακο για την 17η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε σε ποια γήπεδα θα βρεθεί ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Στις 25 Μαρτίου διεξάγεται ο επόμενος αγώνας της Εθνικής μας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στις Βρυξέλλες στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής. Χρόνος υπάρχει αρκετός μέχρι τότε, παρ' όλα αυτά ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός δεν σταματά να βλέπει τους διεθνείς μας, ώστε να ξέρει την αγωνιστική τους κατάσταση, αλλά και τι ισχύει με τους άλλους Έλληνες παίκτες.

Ο Γερμανός κόουτς, μαζί με τους συνεργάτες του Θωμά Στράτο και Κώστα Τσάνα, πρόκειται να παρακολουθήσουν τρεις αγώνες αυτό το Σαββατοκύριακο για την 17η αγωνιστική της Super League. Οι δυο είναι το Σάββατο (21/1) και ο τρίτος την Κυριακή (22/1).

Αρχικά, θα πάνε στη Νέα Σμύρνη για το Πανιώνιος - Παναιτωλικός (17:15), μετέπειτα στο Φάληρο για το Ολυμπιακός - Ξάνθη (19:30) και μια ημέρα μετά στο ΟΑΚΑ για το ΑΕΚ - Αστέρας (15:00). Θυμίζουμε πως τις προηγούμενες ημέρες οι κ.κ. Στράτος και Τσάνας είδαν τα ματς Αστέρας - Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός - Πλατανιάς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ