ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το πριμ για την πρόκριση και οι ψεύτικοι λογαριασμοί

FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24:  Giorgos Samaras of Greece celebrates with teammates after scoring his team's second goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JUNE 24: Giorgos Samaras of Greece celebrates with teammates after scoring his team's second goal on a penalty kick during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group C match between Greece and the Ivory Coast at Castelao on June 24, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Laurence Griffiths/Getty Images) GETTY IMAGES

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοίνωσε ότι το πριμ για την πρόκριση στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου δεν έχει σχέση με τα ποσά που γράφτηκαν ενώ θέλησε να προστατεύσει τους παίκτες που δεν έχουν λογαριασμούς στα social media.

Με επίσημη ενημέρωση της η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία θέλησε να βάλει τα πράγματα στην θέση της αναφορικά με το ύψος του πριμ που θα πάρει η ΕΠΟ μετά την πρόκριση της Εθνικής στις 16 καλύτερες ομάδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Σε αντίθεση με τα ποσά που δημοσιεύτηκαν το πριμ αγγίζει το 1 εκατομμύριο δολάρια και τα πολλαπλάσια ποσά που είδαν το φως της δημοσιότητας δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Η ΕΠΟ θέλησε μάλιστα να προστατέψει και δυο παίκτες της, τους Σαμαρά και Βύντρα, καθώς διέψευσε ότι οι δυο διεθνείς έχουν προσωπικούς λογαριασμούς στα social media όπως και εμφανίστηκε στην διάρκεια της ημέρας.

Χαρακτηριστικά από την ΕΠΟ τόνιζαν ότι οι δύο λογαριασμοί ποδοσφαιριστών στο Twitter, των Λουκά Βύντρα (@VyntraLoukas) και Γιώργου Σαμαρά (@OfficialSamaras) είναι ψεύτικοι και οτιδήποτε αναγράφεται σε αυτούς δεν εκπροσωπεί και δεν απηχεί τις απόψεις των δύο διεθνών.

Ψεύτικοι, επίσης, είναι και οι λογαριασμοί στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης Ιnstagram, τόσο του Γιώργου Σαμαρά (George Samaras), όσο και αυτός που αφορά την Εθνική Ανδρών (Greece Soccer National Team).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ