ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Το μίνι διπλό, τα πέναλτι και η 11άδα

Το μίνι διπλό, τα πέναλτι και η 11άδα
INTIME SPORTS

Η Εθνική μας πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση, όπου οι παίκτες έπαιξαν διπλό στο μισό γήπεδο και όλα κρίθηκαν στα... πέναλτι. Οι σκέψεις του Μαρκαριάν για την 11άδα. Δείτε VIDEOS του Sport24.gr.

Παρουσία κόσμου πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στην "Groupama Arena", που ήταν ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στη Βουδαπέστη για το ματς με την Ουγγαρία.

Αποστολή στη Βουδαπέστη: Νίκος Συριώδης

Οι διεθνείς έκαναν αρχικά ένα χαλάρωμα, μετά σπριντάκια, σουτ, ασκήσεις με μπάλα στα πόδια για καλή ανάπτυξη, ενώ στην συνέχεια έπαιξαν και διπλό σε μισό γήπεδο με τους Κατσουράνη και Τοροσίδη να χωρίζουν τις δυο ομάδες.

Τι έγινε στο μίνι διπλό

Η ομάδα του Τοροσίδη περιελάμβανε και τους Βελλίδη, Σιόβα, Σταφυλίδη, Παπασταθόπουλο, Λαγό, Ταχτσίδη, Φορτούνη, Καρέλη, Γιαννιώτα, Γιάννου.

Αυτή του Κατσουράνη είχε τους Καρνέζη, Μπακάκη, Μανωλά, Κ. Παπαδόπουλο, Βύντρα, Σάμαρη, Κονέ, Φετφατζίδη, Χριστοδουλόπουλο και Αθανασιάδη.

Σκορ δεν υπήρξε και όλα κρίθηκαν στα πέναλτι με 3-2 υπέρ της ομάδας του Βασίλη Τοροσίδη, ενώ πρέπει να πούμε πως πριν το διπλό έδινε οδηγίες στον Γιάννη Φετφατζίδη ο Νίκος Κωστένογλου, που εν πολλοίς "φωτογραφίζει" και την παρουσία του στο αρχικό σχήμα.

Ο Κωστένογλου έκανε... πάρτι

Επίσης, μετά την προπόνηση οι Τοροσίδης, Μανωλάς και Παπασταθόπουλος προσπαθούσαν να σκοράρουν πίσω από το κόρνερ, ο Μανωλάς τα κατάφερε, οι άλλοι δυο προσπαθούσαν και κάποια στιγμή επιχείρησε ο Νίκος Κωστένογλου να βρει δίχτυα και ήταν εύστοχος εις διπλούν, δείχνοντάς το μάλιστα στον Γιώργο Καραγκούνη.

Η πιθανή 11άδα της Εθνικής

Αναφορικά με το αρχικό σχήμα, αυτό αναμένεται να αποτελείται από τους Καρνέζη, Τοροσίδη (δεξιά), Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σταφυλίδη (αριστερά), Σάμαρη, Κονέ, Ταχτσίδη (παλεύουν και οι Κ. Παπαδόπουλος, Φορτούνης), Χριστοδουλόπουλος (αριστερά), Φετφατζίδης (δεξιά) και Αθανασιάδης.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ