ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τελειώνει του Μαρκαριάν στην Εθνική

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΣΕΡΧΙΟ ΜΑΡΚΑΡΙΑΝ
Μαρκαριάν INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν αναμένεται να είναι ο νέος προπονητής της Εθνικής μας ομάδας και η απόφαση θα επικυρωθεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 12:00.

Και το όνομα αυτού, Σέρχιο Μαρκαριάν. Ο 71χρονος Ουρουγουανός, οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Γιώργου Καραγκούνη, αναμένεται να αποτελέσει τον επόμενο ομοσπονδιακό τεχνικό της Εθνικής μας ομάδας, κάτι που θα επικυρωθεί στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 12:00.

Το ποσό που θα πάρει, είναι 350.000 ευρώ μέχρι τη λήξη των υποχρεώσεων στα προκριματικά και το μπόνους σε περίπτωση πρόκρισης, ενώ βοηθοί του θα είναι ο Νίκος Κωστένογλου και ακόμη ένας δικής του επιλογής.

Ο Μαρκαριάν έχει την εμπειρία δουλειάς και στις εθνικές ομάδες. Δούλεψε στην εθνική ομάδα της Παραγουάης το 1992-1993 αλλά και την τριετία 1999-2002 με επιτυχία. Από το 2010 έως και το 2013 εργάστηκε στην εθνική ομάδα του Περού.

Θυμίζουμε ότι στα προκριματικά του EURO 2016, η Εθνική μας βρίσκεται στην τελευταία θέση με μόλις ένα βαθμό σε τέσσερα ματς και το επόμενό της ματς είναι αυτό με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη στις 29 Μαρτίου.

Αναλυτικά οι αγώνες μέχρι το τέλος των προκριματικών:

29 Μαρτίου: Ουγγαρία - Ελλάδα

13 Ιουνίου: Νησιά Φερόε - Ελλάδα

4 Σεπτεμβρίου: Ελλάδα - Φινλανδία

7 Σεπτεμβρίου: Ρουμανία - Ελλάδα

8 Οκτωβρίου: Β. Ιρλανδία - Ελλάδα

11 Οκτωβρίου: Ελλάδα - Ουγγαρία

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ