ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Τα είπαν Καραγκούνης - Γκιρτζίκης

Τα είπαν Καραγκούνης - Γκιρτζίκης
INTIME SPORTS

Οι Γιώργος Γκιρτζίκης και Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης και συζήτησαν για το θέμα του διαδόχου του Κλάουντιο Ρανιέρι. Σε έκτακτο ΔΣ θα παρθεί η απόφαση, από 23 Μαρτίου στην Αυστρία.

Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη με τον Γιώργο Καραγκούνη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, όπου τέθηκαν επί τάπητος όλα τα ζητήματα σχετικά με τον διάδοχο του Κλάουντιο Ρανιέρι.

Η συζήτηση αφορούσε όλες τις περιπτώσεις προπονητών που έχει στη λίστα του ο "Κάρα" τόσο από την ελληνική όσο και από την εγχώρια αγορά (Μαρκαριάν, Μίτσελ, Δώνη, Κετσπάγια, Λεμονής) και η τελική απόφαση θα παρθεί σε έκτακτο Δ.Σ. (θα υπάρξει μια ανακατανομή των ρόλων στα μέλη του διοικητικού συμβουλίου.), το οποίο αναμένεται να γίνει την επόμενη εβδομάδα.

Ο Καραγκούνης έκανε τις εισηγήσεις του στον ισχυρό άνδρα της Ομοσπονδίας, θα πραγματοποιήσει νέο κύκλο επαφών, οι περιπτώσεις των προπονητών θα επανεξεταστούν και μετά θα καταλήξουν στο όνομα ή στα ονόματα που θα πάνε στο Δ.Σ. της ΕΠΟ, το οποίο και θα δώσει το... χρίσμα στον διάδοχο.

Το θέμα "καίει", πρέπει να λυθεί, διότι τα περιθώρια στενεύουν, όμως στην Ομοσπονδία θέλουν να πάρουν την καλύτερη δυνατή απόφαση τόσο στο θέμα των προσόντων του νέου προπονητή όσο και στο οικονομικό σκέλος.

Εξάλλου, σύμφωνα με εισήγηση του Καραγκούνη, η Εθνική θα μεταβεί στις 23 Μαρτίου στην Αυστρία για μίνι προετοιμασία και τέσσερις μέρες αργότερα θα ταξιδέψει οδικώς για Βουδαπέστη ενόψει του αγώνα με την Ουγγαρία, το οποίο θα γίνει στις 29/3 για την 5η αγωνιστική των προκριματικών του EURO 2016.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ