ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συνέχισε τις δοκιμές ο Σάντος

Συνέχισε τις δοκιμές ο Σάντος
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος συνέχισε τις δοκιμές του στην πρωινή προπόνηση της Εθνικής στην Αυστρία. Ατομικό ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και σεμινάριο άμυνας από τον Βόκολο

Αρκετές δοκιμές έκανε ο Φερνάντο Σάντος και στην τρίτη προπόνηση της Εθνικής ομάδας υπό Αυστριακού εδάφους.

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (24/5) ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε το βάρος στην αμυντική και επιθετική τακτική με πολύ πρέσινγκ, ενώ δούλεψε στην άμυνα ζώνης και στο τελείωμα των φάσεων.

Το πρόγραμμα της Εθνικής κράτησε περίπου 1,5 ώρα στο οποίο ο βοηθός του Φερνάντο Σάντος, Λεωνίδας Βόκολος έκανε σεμινάριο στους αμυντικούς για το πως θα πρέπει να κινούνται ανάλογα με το που βρίσκεται η μπάλα, αλλά και πως να σταματάνε τους αντίπαλους επιθετικούς.

Στην συνέχεια ο Φερνάντο Σάντος χώρισε τους παίκτες και έγινε δίτερμα. Στην μια ομάδα ήταν οι Σηφάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος (κεντρικοί αμυντικοί), Χολέμπας (αριστερά), Τοροσίδης (δεξιά), Τζιόλης, Φωτάκης, Καραγκούνη στην μεσαία γραμμή και Νίνης (αριστερά), Σαμαράς (δεξιά) Σαλπιγγίδης στην επίθεση.

Στην άλλη ομάδα αγωνίστηκαν οι Χαλκιάς, Μαλεζάς, Κατσουράνης (κεντρικοί αμυντικοί), Τζαβέλλας (αριστερά), Μανιάτης (δεξιά), Μάκος, Κονέ, Λυμπερόπουλος στην μεσαία γραμμή, Φετφατζίδης (αριστερά), Φορτούνης (δεξιά) και Γκέκας στην επίθεση.

Ο μοναδικός παίκτης που δεν συμμετείχε στο δίτερμα ήταν ο Κώστας Μήτρογλου, ενώ ο Κυριάκος Παπαδόπουλος για μια ακόμη ημέρα συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μπει σε κανονικούς ρυθμούς.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ