ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Συναντήθηκαν αλλά η ΕΠΟ αποφασίζει

Peru's head coach Sergio Markarian gestures during the 2011 Copa America semi-final football match against Uruguay, at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 19, 2011.   AFP PHOTO / JUAN MABROMATA (Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images) ORG XMIT:
Peru's head coach Sergio Markarian gestures during the 2011 Copa America semi-final football match against Uruguay, at the Ciudad de La Plata stadium in La Plata, 59 Km south of Buenos Aires, on July 19, 2011. AFP PHOTO / JUAN MABROMATA (Photo credit should read JUAN MABROMATA/AFP/Getty Images) ORG XMIT: AFP/GETTY IMAGES

Ο Γιώργος Καραγκούνης συναντήθηκε την Παρασκευή στη Μαδρίτη με τον Σέρχιο Μαρκαριάν, ενώ πιθανή είναι και συνάντηση με Μίτσελ το Σάββατο. Την επόμενη εβδομάδα η επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού.

Στην ισπανική πρωτεύουσα συναντήθηκαν ο Γιώργος Καραγκούνης με τον Σέρχιο Μαρκαριάν και συζήτησαν για το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός να αναλάβει ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας.

Μάλιστα, είναι πιθανή και συνάντηση του Γιώργου Καραγκούνη με τον Ισπανό τέως προπονητή του Ολυμπιακού, Μίτσελ, για το Σάββατο.

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν είναι θετικός στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας - διαφορετικά δεν θα έμπαινε στο αεροπλάνο από το Μοντεβιδέο για τη Μαδρίτη - αλλά η οριστική επιλογή του ομοσπονδιακού τεχνικού που θα καθοδηγήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στη συνέχεια των προκριματικών του Euro 2016 θα γίνει από το Δ.Σ της ΕΠΟ την επόμενη εβδομάδα.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ