ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Σερβία η Εθνική Παίδων

Στην Σερβία η Εθνική Παίδων

Στην Σερβία βρίσκεται από την Δευτέρα (30/9) η αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει της συμμετοχής της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Στην Σερβία βρίσκεται από την Δευτέρα (30/9) η αποστολή της Εθνικής Παίδων ενόψει της συμμετοχής της στον 6ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2014.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει την Εσθονία (1/10, 16.30), την Ανδόρα (3/10, 16.30) και τη διοργανώτρια χώρα Σερβία (6/10, 16.30).

Ο πρώτος αγώνας της Εθνικής με την Εσθονία θα διεξαχθεί στο γήπεδο Όμπιλιτς και διαιτητής θα είναι Θόρβαλντουρ Άρνασον από την Ισλανδία.

Ενόψει της συμμετοχής στον 6ο προκριματικό όμιλο ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μπάμπης Ζελενίτσας δήλωσε: " Έχουμε πραγματοποιήσει μια πολύ καλή προετοιμασία. Επιπλέον, όλοι οι παίκτες είναι σε άριστη κατάσταση.

Θεωρώ πως είμαστε καθόλα έτοιμοι γι’ αυτούς τους τρεις αγώνες. Ελπίζω όλα να πάνε καλά, να κατακτήσουμε μια από τις δύο πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και να προκριθούμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας και θεωρώ πως ο στόχος της πρόκρισης είναι εφικτός για εμάς.

Οφείλουμε να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, ιδιαίτερα στην πρεμιέρα του ομίλου με την Εσθονία, καθώς ο συγκεκριμένος αγώνας είναι κρίσιμος και αποτελεί, κατά της γνώμη μου, το κλειδί στην υπόθεση πρόκριση".

Στην αποστολή της Εθνικής Παίδων είναι οι: Ντούνης Παναγιώτης, Τσέλιος Ηλίας, Καρβουνίδης Βασίλης (ΑΕΚ), Κατσιμήτρος Δημήτρης, Μακροστέργιος Γιώργος, Πεχλιβανίδης Δημήτρης, Μανθάτης Γιώργος (Ολυμπιακός), Ξηρός Ανδρέας, Αγγελόπουλος Βασίλης, Λάμπρου Λάζαρος, Αγγελόπουλος Παναγιώτης (Παναθηναϊκός), Κασαπίδης Γρηγόρης, Παντεκίδης Φώτης, Πατράλης Μανώλης, Δημητριάδης Τάσος (ΠΑΟΚ), Μούχαλης Αστέρης (Ηρακλής), Καράκουτης Γιώργος (Πανσερραϊκός) και Σταθόπουλος Αντώνης (Τβέντε).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ