ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στην Πολωνία η Εθνική Ελπίδων

Στην Πολωνία η Εθνική Ελπίδων

Στην Κρακοβία βρίσκεται από την Κυριακή (17/11) η Εθνική Ελπίδων για την αναμέτρηση της Τρίτης (19/11) με την Πολωνία για τα προκριματικά του EURO 2015. Διαβάστε τι δήλωσε ο Κίτσιου.

Στην Κρακοβία βρίσκεται από την Κυριακής (17/11) η αποστολή της Εθνικής Ελπίδων ενόψει της αναμέτρησης με την Πολωνία (19/11) για τον 7ο προκριματικό όμιλο του EURO 2015.

Οι Έλληνες διεθνείς μάλιστα προπονήθηκαν χωρίς προβλήματα για πρώτη φορά επί πολωνικού εδάφους στο "Stadion Miejski".

Για την κρίσιμη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος με την πρωτοπόρο του 7ου προκριματικού ομίλου o Στέλιος Κίτσιου είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ: " Το σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά είμαστε υγιείς και σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Επιπλέον, η ψυχολογία μας είναι σε πολύ καλό επίπεδο ύστερα από τη μεγάλη σε έκταση νίκη επί της Σουηδίας.

Θα επιδιώξουμε, όπως κάνουμε πάντα, το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθούμε στις κορυφαίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Γνωρίζουμε ότι οι γηπεδούχοι, που έχουν μια πολύ καλή ομάδα, θα προσπαθήσουν να μας πιέσουν από τα πρώτα λεπτά του ματς.

Έχουμε εμπιστοσύνη για τις δυνατότητές μας, αυτή η ομάδα έχει δώσει πολλά κρίσιμα ματς και έχει αποδείξει ότι μπορεί να παίρνει αυτό που θέλει σε δύσκολες έδρες".

Στο μεταξύ, τη Δευτέρα (18/11) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη Τύπου του κ. Τσάνα στις 18.00 (ώρα Ελλάδας), ενώ ένα τέταρτο αργότερα θα γίνει η τελευταία προπόνηση της ομάδας στο γήπεδο του αγώνα "Marszałek Piłsudski".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ