ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στη 16η θέση της FIFA η εθνική Ελλάδος

Στη 16η θέση της FIFA η εθνική Ελλάδος

Τρεις θέσεις έπεσε η εθνική μας ομάδα στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA. Πρώτη παρέμεινε η Ισπανία, ενώ η Βραζιλία βρίσκεται στην 22η δεύτερη θέση! Διαβάστε ποιες είναι στην πρώτη δεκάδα.

Η εθνική Ελλάδος βρίσκεται πλέον στη 16η θέση στην Παγκόσμια Κατάταξη των εθνικών ομάδων, που εξέδωσε η FIFA. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, έχασε 3 θέσεις από την προηγούμενη Κατάταξη που είχε ανακοινώσει η Παγκόσμια ομοσπονδία, όταν και βρισκόταν στη 13η θέση. Πάνω από Γαλλία, Βραζιλία, Μεξικό και Ουρουγουάη, η ομάδα του Φερνάντο Σάντος.

Την εθνική μας μάλιστα όπως φαίνεται, την προσπέρασε η Βοσνία-Ερζεγοβίνη, από την οποία είχε χάσει στην πρόσφατη μεταξύ τους αναμέτρηση με 3-1. Η επόμενη ανανέωση του πίνακα των ομάδων θα γίνει αρχές Ιουλίου, κι αν τελικά η εθνική μας καταφέρει κ κάνει το διπλό στο Βίλνιους, απέναντι στη Λιθουανία, αναμένεται να ανέβει κι άλλο στην κατάταξη.

Καλύτερη ομάδα του κόσμου, παρέμεινε όπως ήταν αναμενόμενο η εθνική Ισπανίας, ενώ ακολουθείται σε απόσταση αναπνοής από τους μπαρουτοκαπνισμένους Γερμανούς, οι οποίοι είναι δεύτεροι.

Τρίτη έρχεται η παρέα του Λέο Μέσι, η εθνική Αργεντινής, ενώ την πεντάδα κλείνουν οι Κροατία και Ολλανδία.

Πορτογαλία, Ιταλία και Αγγλία είναι στη 10αδα, καθώς και οι Κολομβία και Εκουαδόρ. Η εθνική Βραζιλίας, η πιο επιτυχημένη εθνική ομάδα στην ιστορία των παγκοσμίων κυπέλλων όμως, δεν φαίνεται να βελτιώνεται.

Το αντίθετο μάλιστα, αφού η "σελεσάο" πλέον βρίσκεται στην 22η (!) θέση της παγκόσμιας κατάταξης, χάνοντας τρεις θέσεις, μια μόλις θέση πάνω από το Μάλι!.

Δείτε αναλυτικά τις πρώτες 25 ομάδες στην Παγκόσμια Κατάταξη, όπως τις ανακοίνωσε η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου:

Στη 16η θέση της FIFA η εθνική Ελλάδος
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ