ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Στα Νησιά Φερόε η Εθνική

Στα Νησιά Φερόε η Εθνική
INTIME SPORTS

Η Εθνική ομάδα από το απόγευμα της Παρασκευής (12/6) βρίσκεται στα Νησιά Φερόε. Ήσυχη η πτήση από την Κοπεγχάγη, προπόνηση στις 20:00 (τοπική ώρα).

Μετά από μεγάλη ταλαιπωρία, η Εθνική ομάδα βρίσκεται στα Νησιά Φερόε από το απόγευμα της Παρασκευής (12/6).

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη (11/6) ο πιλότος του αεροσκάφους δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει προσγείωση, καθώς η πυκνή ομίχλη μαζί με την χαμηλή νέφωση δεν του το επέτρεψαν.

Έτσι, λοιπόν, ακολούθησαν δυο ώρες ταξίδι για την Κοπεγχάγη (επτά στο σύνολο). Και εκεί νέα ταλαιπωρία για να βρεθεί ξενοδοχείο να καταλύσει η αποστολή και εν συνεχεία να βρεθεί άκρη για το πως θα πραγματοποιηθεί το ταξίδι στον αρχικό προορισμό.

Εντέλει το μεσημέρι της Παρασκευής (12/6) υπήρξε λύση και μετά από συνεχείς διαβουλεύσεις των ανθρώπων της ΕΠΟ, βρέθηκε το τσάρτερ που θα μετέφερε την ομάδα στα Φερόε.

Μετά από μια ώρα αναμονής εντός του αεροπλάνου εξαιτίας ανεφοδιασμού στο αεροδρόμιο της Κοπεγχάγης, η αποστολή της Εθνικής πέταξε για τον προορισμό της, όπου το απόγευμα προσγειώθηκε δίχως προβλήματα και μετά από πολύ ήσυχη πτήση.

Στα Νησιά Φερόε η Εθνική
INTIME SPORTS

Θυμίζουμε πως στις 20:00 (ώρα τοπική), είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της Εθνικής ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (13/06, 21:45) και λίγο νωρίτερα ο Σέρχιο Μαρκαριάν θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Στα Νησιά Φερόε η Εθνική
INTIME SPORTS
TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ