ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σκόνδρας: "Τιμή μου..."

Σκόνδρας: "Τιμή μου..."
INTIME SPORTS

Οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Σκόνδρα μετά την κλήση του στην Εθνική ομάδα.

Ο Γιάννης Σκόνδρας έμαθε τα νέα για την κλήση του στην Εθνική ομάδα λίγη ώρα μετά την επιστροφή της αποστολής του ΠΑΟΚ από την Γαλλία. Ο αμυντικός του "Δικέφαλου" δεν ήταν και στο καταλληλότερο μέρος, όμως, για να δείξει τη χαρά του και να... ευχαριστηθεί όπως θα ήθελε αυτό το ευχάριστο νέο.

Συγκεκριμένα, ο Σκόνδρας ήταν στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, όπου θα νοσηλευτεί μέχρι την Κυριακή (5/10) η κορούλα του, η οποία ταλαιπωρείται από ίωση και υψηλό πυρετό.

Όπως ήταν λογικό, με το που η αποστολή του ΠΑΟΚ... πάτησε Θεσσαλονίκη ο Σκόνδρας μετέβη στην κλινική για να δει από κοντά το παιδί του. Η είδηση, ότι κλήθηκε στην Εθνική ομάδα τον χαροποίησε, βέβαια, αλλά το μυαλό του ήταν "κολλημένο" στην κόρη του, στο πλευρό της οποίας βρίσκεται.

Λίγο αργότερα ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την κλήση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ:

Αναλυτικά όσα είπε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ:

"Είναι τιμή για μένα η κλήση μου στην Εθνική ομάδα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει ν’ αγωνιστεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και μέσω του ΠΑΟΚ μου δόθηκε η ευκαιρία να ικανοποιήσω ένα από τα όνειρά μου.

Από εκεί και πέρα δεν αλλάζει κάτι για μένα. Αντιμετωπίζω αυτή την εξέλιξη απλά ως μια επιβράβευση για τη σκληρή δουλειά που κάνουμε από την αρχή της σεζόν και θα συνεχίσω να προσπαθώ κάθε μέρα στο γήπεδο για να γίνομαι καλύτερος. Είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ να έχει πέντε ποδοσφαιριστές στην Εθνική, ενώ υπάρχουν κι άλλα παιδιά που έχουν τις δυνατότητες να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα.

Προσωπικά θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πιστεύουν στην αξία μου και εύχομαι να βοηθήσω την Εθνική σε αυτό το νέο ξεκίνημα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ