ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαρρής: "Είμαστε όλοι υπερήφανοι"

Σαρρής: "Είμαστε όλοι υπερήφανοι"
INTIME SPORTS

Περήφανος και σίγουρος πως οι Έλληνες διεθνείς μπορούν την πρόκριση και επί της Κόστα Ρίκα ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής.

Όπως και όλα τα μέλη της ελληνικής αποστολής έτσι και ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Σαρρής ήταν περήφανος μετά την νίκη-πρόκριση της Εθνικής Ελλάδος στους 16 του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σε δηλώσεις που έκανε στην τηλεόραση του MEGA πως ένα μέρος των χρημάτων θα δοθεί στους παίκτες που έκαναν αυτή την μεγάλη προσπάθεια.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ είπε χαρακτηριστικά:

"Λεφτά έχουμε μετά από τόσες επιτυχίες. Ένα μέρος από αυτά θα πάνε και στα παιδιά. Αυτό είναι το δίκαιο και το σωστό. Καλό θα είναι να είμαστε προσγειωμένοι για τη συνέχεια. Κάναμε καλή εμφάνιση, αν και πιστεύω ότι και στα άλλα ματς παίξαμε καλά.

Να είναι καλά όλα τα παιδιά που μας έκαναν υπερήφανους και είμαι σίγουρος ότι θα τα δώσουν όλα στο επόμενο παιχνίδι με την Κόστα Ρίκα. Όλοι μας είμαστε περήφανοι για την επιτυχία αυτή».

Μάλιστα ο Σαρρής είπε ότι του τηλεφώνησε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι για να του πει "μπράβο" για την νίκη της Εθνικής Ελλάδος και την πρόκριση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ