ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος:"Nίκη στο Ισραήλ"

Σάντος:"Nίκη στο Ισραήλ"

Σύνθημα νίκης ενόψει της αναμέτρησης με το Ισραήλ (2/9) έστειλε ο Φερνάντος Σάντος. Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή για τα ματς με Ισραήλ και Λετονία.

Στην αναγκαιότητα της νίκης στην αναμέτρηση με το Ισραήλ στάθηκε με δηλώσεις του ο Φερνάντος Σάντος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ανακοίνωσε τους 21 ποδοσφαιριστές για τα ματς με Ισραήλ και Λετονία

Σε σχέση με την τελευταία αναμέτρηση με τη Βοσνία, ο ομοσπονδιακός προπονητής άφησε εκτός αποστολής τους Τζιόλη και Τζαβέλλα, ενώ δεν υπολογίζονται και οι Πλιάτσικας, Κονέ, Ζαραδούκας και Τάτος.

Ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στους λόγους που δεν πήρε στην αποστολή τον Παναγιώτη Κονέ.

" Για να έχει περισσότερη ισορροπία το ρόστερ. Μπορεί να παίξει δεξιά και ο Φωτάκης, ενώ στην επίθεση υπάρχουν ο Αθανασιάδης που επέστρεψε, ο Σαλπιγγίδης και ο Λυμπερόπουλος, ο οποίος μπορείς να βοηθήσει έστω και ως αλλαγή, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τον Σαμαρά".

Για το ματς με το Ισραήλ τόνισε: "Εκεί οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ δύσκολες και πρέπει να πάμε και να παίξουμε έξυπνα. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Θα πάμε για τη νίκη και όχι για το θετικό αποτέλεσμα. Πρέπει να αποφύγουμε τις βιαστικές κινήσεις κόντρα σε μια ομάδα που θα παίζει το τελευταίο της χαρτί για την πρόκριση".

Για τον αγώνα με τη Λετονία που ακολουθεί απέφυγε να τοποθετηθεί. " Μπροστά μας έχουμε μόνο το ματς με το Ισραήλ και όχι με τους Λετονούς".

Ο Φερνάντος Σάντος αναφέρθηκε και στην κλήση του Σπυρόπουλου.


" Ο Σπυρόπουλος είναι πολύ καλός παίκτης και αν παίξει με την Εθνική θα αλλάξει η ψυχολογία του. Δεν έχουμε άλλη επιλογή, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να παίξει εκεί και ο Τοροσίδης. Προτίμησα τον Μανιάτη, αντί του Ζαραδούκα που είναι αριστερό μπακ επειδή ο Μανιάτης έχει περισσότερες παραστάσεις και εμπειρίες".

Αναλυτικά η αποστολή: Σηφάκης, Τζόρβας, Τοροσίδης, Κ.Παπαδόπουλος, Σπυρόπουλος, Αβ.Παπαδόπουλος,Κατσουράνης, Καραγκούνης, Καφές, Φωτάκης, Νίνης, Φετφατζίδης, Παπασταθόπουλος, Πέτσος, Σαμαράς, Βύντρα, Μανιάτης, Μάκος, Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Λυμπερόπουλος.

Σήμερα το απόγευμα οι διεθνείς θα πραγματοποιήσουν προπόνηση.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ