ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος:"Νίκη έστω και με...μισό μηδέν"

Σάντος:"Νίκη έστω και με...μισό μηδέν"
INTIME SPORTS

Τη νίκη έστω και με μισό μηδέν όπως τόνισε χαρακτηριστικά, ζήτησε ο Φερνάντο Σάντος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής της Εθνικής ομάδας για τη Μάλτα ενόψει του αγώνα του Σαββάτου στην Βαλέτα. Πιλάβιος:"Πάνω απ΄όλα η Εθνική".

Στη σημασία της νίκης επί της Μάλτας το Σάββατο στο πλαίσιο των προκριματικών του "EURO 2012", στάθηκε ο Φερνάντο Σάντος λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής για την Βαλέτα.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής επεσήμανε ότι χρειάζεται προσοχή καθώς η Μάλτα είναι μία αντίπαλος που δεν έχει να χάσει τίποτα και δεν θα πέσει κατηγορία αν μείνει τελευταία.

" Εγώ θέλω τη νίκη έστω και με μισό μηδέν. Βέβαια όσα περισσότερα γκολ πετύχουμε τόσο καλύτερα θα είναι", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός όταν ρωτήθηκε για το αν θέλει νίκη με πολλά γκολ.

Όσο για το γρήγορο γκολ, είπε:" Αυτό που θέλουμε είναι η νίκη ανεξάρτητα από το αν το γκολ μπει στο 1ο η στο 90ο λεπτό. Η θεωρία δεν παίζει μπάλα. Αν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι υπάρχει ξεκάθαρη διαφορά ποιότητας παικτών και αυτή θα κάνει τη διαφορά."

Συνεχίζοντας για τα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για τη "γαλανόλευκη" κόντρα στην Μάλτα, ο Φερνάντο Σάντος σημείωσε:" Είναι δύο παιχνίδια με τη Μάλτα που όλες οι ομάδες οι οποίες θέλουν να πάνε στα τελικά πρέπει να κερδίσουν".

Ακόμα για την αντίπαλο της ομάδας του, τόνισε:" Είναι μια ομάδα που δεν έχει να χάσει τίποτα. Δεν θα πέσει κατηγορία αν μείνει τελευταία. Έχει παίκτες που τρέχουν πολύ και προσπαθούν. Έχουν 3-4 καλούς ποδοσφαιριστές".

Αναφορικά εξάλλου με το κλίμα αλλά και το βασικό σχήμα που θα παρατάξει, ο ομοσπονδιακός τεχνικός, δήλωσε:" Το κλίμα είναι εξαιρετικό για άλλη μια φορά. Το παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο αλλά η πεποίθηση μας είναι ότι θα κερδίσουμε και θα πάμε καλά.

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που απαρτίζουν το βασικό σχήμα και κάποια άλλα που σκέφτομαι. Με πολλές ή λίγες δυσκολίες πιστεύω να τα καταφέρουμε."

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ανέφερε:" Χρόνια πολλά σε όλους λόγω της ημέρας και καλή επιτυχία στην Εθνική ομάδα. Πρέπει να στηρίξουμε με όλη μας τη θετική ενέργεια μια ομάδα που είναι η δέκατη στον κόσμο. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στη χώρα μας που να βρίσκεται τόσο ψηλά. Πάμε να κερδίσουμε και να προχωρήσουμε".

Υπενθυμίζεται ότι την αποστολή της Εθνικής ομάδας αποτελούν 19 παίκτες οι οποίοι είναι οι:Αλέξανδρος Τζόρβας(Παναθηναϊκός), Κώστας Χαλκιάς(ΠΑΟΚ), Λουκάς Βύντρα(Παναθηναϊκός), Βασίλης Τοροσίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Τζαβέλλας(Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Βαγγέλης Μόρας(Μπολόνια), Αβραάμ Παπαδόπουλος(Ολυμπιακός), Σωκράτης Παπασταθόπουλος(Μίλαν), Κώστας Κατσουράνης(Παναθηναϊκός), Γιώργος Καραγκούνης(Παναθηναϊκός), Σωτήρης Νίνης(Παναθηναϊκός),

Γιάννης Φετφατζίδης(Ολυμπιακός), Γιώργος Σαμαράς(Σέλτικ), Κώστας Μήτρογλου(Πανιώνιος), Νίκος Λυμπερόπουλος(ΑΕΚ), Δημήτρης Σαλπιγγίδης(ΠΑΟΚ), Παναγιώτης Κονέ(Μπρέσια), Παντελής Καφές(ΑΕΚ), Παναγιώτης Λαγός(ΑΕΚ).

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ