ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σάντος: "Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου"

Σάντος: "Εμπιστεύομαι τους παίκτες μου"
INTIME SPORTS

Η Εθνική πετάει για την Γεωργία (10:00) με τον Φερνάντο Σάντος να παρουσιάζεται σίγουρος για την πρόκριση. Τι δήλωσε ο Σοφοκλής Πιλάβιος για το πριμ των Κροατών.

Στις 10:00 το πρωί της Δευτέρας (10/10) με πτήση τσάρτερ αναχωρεί η Εθνική για την Τιφλίδα όπου την Τρίτη (11/10, 20:00) αντιμετωπίζει την Γεωργία στο τελευταίο της ματς για τα προκριματικά του Euro 2012.

Εκεί θα αναζητήσει τουλάχιστον έναν βαθμό ο οποίος θα την οδηγήσει και μαθηματικά στα τελικά της διοργάνωσης, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κροατίας με την Λετονία.

Λίγο πριν την αναχώρηση της αποστολής, ο Φερνάντος Σάντος- ο οποίος σήμερα κλείνει τα 57 του χρόνια- εμφανίστηκε σίγουρος και αισιόδοξος για την έκβαση της αναμέτρησης με τους Γεωργιανούς.

" Το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο. Έχουμε και τις γνωστές απουσίες. Αλλά εμπιστεύομαι τον χαρακτήρα των ποδοσφαιριστών μου και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος εμείς θα πανηγυρίσουμε", υπογράμμισε ο ομοσπονδιακός μας τεχνικός.

Πιλάβιος: "Κόντρα σε όλους εμείς θα προκριθούμε"

Στο αεροδρόμιο έκανε δηλώσεις και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος χαρακτήρισε τον αγώνα στην Τιφλίδα ως τον πιο κρίσιμο της ομάδας την τελευταία διετία.

Όσον αφορά τις φήμες για μεγάλο πριμ των Κροατών προς τους Γεωργιανούς σχολίασε: "Η Ελλάδα θα παίξει κόντρα σε όλους και σε όλα και στο τέλος θα πάρει την πρόκριση".

Επιστροφή στην Ελλάδα μετά τον αγώνα

Η Εθνική θα προπονηθεί στην Τιφλίδα σήμερα το απόγευμα (18:30), ενώ λίγο νωρίτερα ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου (17:45).

Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος αύριο στις 20:00, ενώ μετά τη λήξη το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αναχωρήσει για την πατρίδα.

Και όλοι ελπίζουμε στο αεροπλάνο της επιστροφής να γίνει το πρώτο μεγάλο πάρτι για την πρόκριση στο Euro 2012!

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ