ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαμαράς: "Παίξαμε με πάθος"

Σαμαράς: "Παίξαμε με πάθος"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Σαμαράς έμεινε ικανοποιημένος από τη νίκη της Εθνικής και τόνισε ότι οι διεθνείς πρέπει να δείξουν το ίδιο πάθος και στο Βουκουρέστι.

Ο Γιώργος Σαμαράς, μετά τη νίκη της Εθνικής επί της Ρουμανίας δήλωσε ότι η Ελλάδα έπαιξε πολύ καλά και δίκαια έφθασε στη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

" Δε νομίζω ότι αλλάξαμε κάτι από τα προηγούμενα παιχνίδια. Είχαμε την ίδια φιλοσοφία, απλά σήμερα είχαμε περισσότερο πάθος. Παίξαμε πιο ψηλά, ώστε να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των Ρουμάνων. Μπήκαμε μέσα, κάναμε ευκαιρίες και το ευχαριστηθήκαμε. Μας βγήκε το σημερινό ματς.

Είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων στο μεγαλύτερο διάστημα. Φάγαμε ένα γκολ που συνήθως δεν δεχόμαστε. Δεν άλλαξε η ψυχολογία μας μετά το 1-1. Έτσι όπως παίζαμε σήμερα το πιστεύαμε τόσο πολύ και δεν υπήρχε περίπτωση να μην κερδίσουμε. Δεν έχει κριθεί κάτι.

Δεν πανηγυρίζουμε και ετοιμαζόμαστε για το δεύτερο ματς.Δεν υπάρχουν φαβορί. Αφήνουμε στην άκρη το 3-1 και ξεκινάμε από το 0-0. Ίδια φιλοσοφία, ίδιο πάθος και να το ευχαριστηθούμε. Μένουμε αφοσιωμένοι και προσηλωμένοι στον στόχο μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ