ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Σαλπιγγίδης: "Τιμή για μένα"

Σαλπιγγίδης: "Τιμή για μένα"
INTIME SPORTS

Τους συμπαίκτες του ευχαρίστησε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο οποίος δεν έκρυψε πως αποτελεί τιμή για εκείνον που θα φοράει το περιβραχιόνιο.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ο νέος αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας, όπως τον εξέλεξαν οι συμπαίκτες του. Αναμφίβολα αυτό αποτελεί μεγάλη τιμή για τον ίδιο, όπως δήλωσε στο επίσημο κανάλι της Εθνικής μας. Αναλυτικά:

Η αλήθεια είναι ότι πολλά πράγματα στη ζωή μου δεν τα ονειρεύτηκα. Ξεκινώντας να παίζεις ποδόσφαιρο απλά θέλεις να παίζεις και να το απολαμβάνεις. Έπειτα γίνεται επάγγελμα. Έρχονται κάποια πράγματα στη ζωή σου τα οποία τα αντιμετωπίζεις και ευχάριστα και δυσάρεστα.

Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχουμε αναφερθεί σε αυτό το γεγονός, είναι η ύψιστη τιμή να αγωνίζομαι στην Εθνική ομάδα, πόσο μάλλον να με εκλέγουν οι συμπαίκτες μου ως αρχηγό. Θέλω να τους ευχαριστήσω δημοσίως. Είναι μεγάλη τιμή για εμένα και από την άλλη μεγάλη ευθύνη να εκπροσωπείς και τα υπόλοιπα παιδιά σε διαφόρων ειδών θέματα.

Από εκεί και πέρα, δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο ποιος είναι πρώτος, δεύτερος, τρίτος ή τέταρτος. Είμαστε όλοι ομάδα, είμαστε ένα σύνολο, προσπαθούμε για τη χώρα μας να φέρουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, χαρές και επιτυχίες και ελπίζω να τα καταφέρουμε και σε αυτή την προκριματική φάση αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τους Ρουμάνους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ