ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρίχνεται στην μάχη η Εθνική Παίδων

Ρίχνεται στην μάχη η Εθνική Παίδων
Εθνική Παίδων INTIME SPORTS

Το πρώτο της ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 δίνει το μεσημέρι της Πέμπτης (7/5) η Εθνική Ελλάδας των Παίδων με αντίπαλο την Ρωσία.

Με το δεξί ελπίζουν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ17 οι άνθρωποι της Εθνικής, καθώς στις 16:00 της Πέμπτης αντιμετωπίζουν την Ρωσία στην Βουλγαρία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Γεωργόπουλος, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Θυμίζουμε πως στον τρίτο όμιλο εκτός από την Ελλάδα βρίσκονται και οι: Ρωσία, Σκωτία, Γαλλία.

Τέλος να προσθέσουμε πως στην Βουλγαρία βρίσκεται και ο διευθυντής των εθνικών ομάδων, Γιώργος Καραγκούνης, ο οποίος θα τσεκάρει από κοντά τους νεαρούς παίκτες της γαλανόλευκης, ενώ θα τους μιλήσει με σκοπό να ανεβάσει το ηθικό τους.

Η αποστολή της Εθνικής:

Χρυσόστομος Ιακωβίδης, Μάριος Σιαμπάνης, Στέργιος Δοδοντσάκης, Στέφανος Ευαγγέλου, Αλέξανδρος Κατράνης, Πολύκαρπος Λιάπτσης, Δημήτρης Νικολάου, Αντώνης Φουάσης, Νίκος Καραμήτος, Στάθης Λάμπρου, Θοδωρής Μίγγος, Σπύρος Νάτσος, Βαγγέλης Παυλίδης, Παναγιώτης Ρέτσος, Κώστας Χατζηδίμπας, Κώστας Κιρτζιαλίδης, Γιάννης Τσίγγος, Δημήτρης Λημνιός.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ