ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρανιέρι: "Θα συνεχίσω, δουλεύοντας"

Ρανιέρι: "Θα συνεχίσω, δουλεύοντας"
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν έχει καμία πρόθεση να τα παρατήσει και είπε πως θα συνεχίσει και ότι με δουλειά μπορούν τα πράγματα να αλλάξουν για την Εθνική. Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί η ήττα της Εθνικής μας ομάδας να είναι από τις πιο ντροπιαστικές στην ιστορία της και να είναι τελευταία στον όμιλό της, εντούτοις ο Κλάουντιο Ρανιέρι δεν προτίθεται να τα παρατήσει και θα συνεχίσει να δουλεύει για την "γαλανόλευκη". Ο ίδιος πιστεύει πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μπορεί να τα πάει πολύ καλύτερα, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. Επίσης, τόνισε πως τα Νησιά Φερόε έφτασαν δίκαια στο νικηφόρο αποτέλεσμα στο Φάληρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Δεν ήταν ένα θετικό ματς για μας. Είχαμε τη θέληση να κερδίσουμε και να κάνουμε την πρώτη νίκη εντός έδρας. Είχαμε και οι δύο ομάδες τις ευκαιρίες για να σκοράρουμε και νομίζω ότι τα Νησιά Φερόε άξιζαν τη νίκη", είπε αρχικά και μετά απάντησε σε ερωτήσεις.

Ο Ιταλός κόουτς, μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει την "καταστροφή" που ήρθε: "Νομίζω ότι η μόνη απάντηση που μπορώ να δώσω είναι πως τα πάντα μπορούν να διορθωθούν με δουλειά. Κανείς δεν φανταζόταν πως τα πράγματα θα είχαν φτάσει εδώ. Όμως, φάνηκε πως ο όμιλος δεν ήταν εύκολος".

Για το αν ήταν η μεγαλύτερη ήττα στην καριέρα του: "Δεν έχω κάνει μέσα μου ποτέ αυτόν τον υπολογισμό, με ποια ήττα ήταν χειρότερη. Όλες ήταν κακές. Όμως, όλα αυτά θα πρέπει να τα αφήσουμε στο παρελθόν για να δούμε την επόμενη μέρα".

Το πώς είναι δυνατό να συνεχίσει στον πάγκο της Ελλάδας: "Θα συνεχίσω, δουλεύοντας".

Το αν υπάρχει χρόνος να αλλάξουν τα πράγματα: "Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό το ερώτημα. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δουλέψω σκληρά για να αλλάξω τα δεδομένα".

Το τι έφταιξε και η Ελλάδα είναι τελευταία και αν μίλησε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ: "Δεν έχω μιλήσω με κανέναν. Είμαστε τελευταίοι γιατί αυτή η θέση μας αξίζει. Γι’ αυτό υπεύθυνος είμαι εγώ".

Το αν έχει μιλήσει με τους παίκτες του: "Δεν έχω μιλήσει με τους παίκτες μου. Θα τους δω στην προπόνηση και θα εξετάσουμε τι πήγε στραβά. Στο πρώτο μου ματς είδα την κατάσταση των παικτών μου. Κάποιοι δεν ήταν σε φόρμα. Αυτή την εβδομάδα είδα μια ομάδα με θέληση και η ήττα ήταν έκπληξη για εμένα και τους παίκτες μου".

Το αν υπάρχει ελπίδα πρόκρισης: "Γνωρίζω 4 μήνες τους παίκτες, την ατμόσφαιρα και τι συμβαίνει στην Ελλάδα. Οι παίκτες έχουν ψυχή και καρδιά και πιστεύω ότι μπορούν να ανταποκριθούν καλύτερα με την πλάτη στον τοίχο. Ελπίζω να βγάλουν την αυτοσυγκέντρωση και την θέληση και ελπίζω ότι θα το βγάλουν στο γήπεδο".

Το πόσο οδυνηρό είναι το γεγονός πως η ήττα μας είναι πρώτο θέμα: "Πιστεύω ότι η ήττα ήταν οδυνηρή. Ήταν κακό αποτέλεσμα για την Ελλάδα. Σε τέτοιες περιπτώσεις τα λόγια είναι φτωχά. Δεν σκέφτομαι την καριέρα μου, αλλά την Εθνική Ελλάδας. Θεωρώ ότι έπρεπε να κερδίσουμε απέναντι σε αυτόν τον κόσμο που συνεχώς έδινε θάρρος στην Εθνική ομάδα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ