ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρανιέρι: "Πρέπει να βρω τις λύσεις"

Ρανιέρι: "Πρέπει να βρω τις λύσεις"
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα από τη Βόρεια Ιρλανδία και τόνισε πως θα ψάξει να βρει τις λύσεις ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Σίγουρα το ξεκίνημα του στον πάγκο της Εθνικής ομάδας δεν ήταν αυτό που περίμενε ο Κλάουντιο Ρανιέρι. Ο Ιταλός τεχνικός μετά το παιχνίδι με τη Βόρεια Ιρλανδία ανέλαβε την ευθύνη και τόνισε πως πρέπει να βρει τις λύσεις ώστε να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.

Αναλυτικά τόνισε στο ΝΕΡΙΤ:

"Το πρόβλημα ήταν το σημείο όπου δεχθήκαμε το γκολ. Δεχθήκαμε δύο γκολ στις αρχές των δύο ημιχρόνων. Ξέραμε ότι είναι πολύ ισχυροί στις αντεπιθέσεις. Δεν είχαμε τη δύναμη να αντεπεξέλθουμε. Ο πίνακας λέει την αλήθεια πάντα. Το πρόβλημα είναι όταν αντιμετωπίζεις κλειστές άμυνες να έχει καλούς παίκτες στο έναν εναντίον ενός. Μόνο ο Τοροσίδης το έκανε αυτό σήμερα.

Θέλαμε παίκτες να σπάσουν την αμυντική γραμμή του αντιπάλου. Γι αυτό μπήκαν μαζί οι Αθανασιάδης και Μήτρογλου. Οι μέσοι μας δεν υπέφεραν, δεν έκαναν την προσπάθεια που θα έπρεπε να κάνουν.

Πλέον πρέπει να βρω τις λύσεις, να μιλήσω με τους παίκτες μας. Κάθε ματς είναι καθρέφτης των παικτών. Του τι μπορούμε να κάνουμε Πάντα την ευθύνη έχει ο προπονητής, είναι ξεκάθαρο. Εγώ από την πλευρά μου θα ψάξω να βρω τι φταίω. Το θέμα είναι ότι παίξαμε καλά ατομικά και όχι ομαδικά".

Σε ότι έχει να κάνει με την πρόκριση τόνισε:
"Πρέπει να παλέψουμε. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Πρέπει να αντιδράσουμε τώρα".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ