ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ρανιέρι: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι"

Ρανιέρι: "Κάναμε ένα κακό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Ο Κλάουντιο Ρανιέρι είπε πως η Εθνική μας ομάδα έκανε ένα κακό παιχνίδι, αλλά δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία, ενώ τόνισε πως Ρουμανία και Ελλάδα παραμένουν τα φαβορί του γκρουπ.

Ψύχραιμος ήταν ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Κλάουντιο Ρανιέρι, στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρουμανία, όπου το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ηττήθηκε με 0-1.

Ο Ιταλός κόουτς είπε πως η ομάδα έκανε κακό παιχνίδι, αλλά ευχαρίστησε τους παίκτες του για την προσπάθεια. Επίσης, τόνισε πως δικαιότερο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία και πως η Ελλάδα και η Ρουμανία είναι τα φαβορί του ομίλου.

Ερωτηθείς από Ρουμάνο δημοσιογράφο για το ότι η Ελλάδα δεν σκόραρε, αν και έπαιζε με παίκτη παραπάνω για αρκετή ώρα, απάντησε: " Κάναμε κακό παιχνίδι, ίσως η ισοπαλία να ήταν πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Κάναμε πολλά λάθη επειδή δεν ήμασταν έτοιμοι. Δεν ήταν εύκολο γι’ αυτούς, προσπάθησαν να δώσουν κάτι παραπάνω.

Οι αντίπαλοί μας είχαν παραπάνω ματς και αυτό έκανε τη διαφορά. Παίξαμε εντός έδρας. Χάσαμε ένα ματς, αλλά είναι η πρώτη μας φορά μαζί. Οι παίκτες δεν με ξέρουν και δεν τους ξέρω. Θα είμαστε καλύτεροι στο μέλλον γιατί θα έχουμε πιο πολλά ματς στα πόδια μας και θα έχουμε γνωριστεί".

Για τη συμμετοχή του Μάνταλου, σχολίασε: "Έπαιξε γιατί είναι έξυπνος στο ένα-δύο. Δεν θέλω παίκτες που να κρατούν την μπάλα στα πόδια τους για ώρα".

Για το αν είδε αυτά που ήθελε από τους παίκτες του, είπς: "Νομίζω ότι οι έμπειροι έδωσαν αυτό που μπορούσαν να δώσουν. Για παράδειγμα οι Σαλπιγγίδης, Μήτρογλου και Σαμαράς. Μόνο ο Σαλπιγγίδης είχε μία σωστή προετοιμασία. Ο Μήτρογλου ήταν το πρώτο του παιχνίδι μετά το Μουντιάλ. Ο Σαμαράς έχει μόνο 10 μέρες προετοιμασίας. Ίσως να μπορούσα να βάλω μικρούς παίκτες, αλλά δεν ήθελα".

Για τα φαβορί του ομίλου, απάντησε ότι "συνεχίζω και σήμερα να πιστεύω πως Ελλάδα και Ρουμανία παραμένουν τα φαβορί".

Τέλος, για τον χρόνο που χρειάζεται η Ελλάδα για να δέσει, τόνισε: "Εγώ θέλω να έχω στην διάθεσή μου παίκτες που να είναι σε καλή κατάσταση. Μου αρέσει το πρέσινγκ και το γρήγορο παιχνίδι. Σήμερα δεν τα καταφέραμε. Είδα την θέληση, αλλά ακόμα δεν μπορούν να ενσωματώσουν στο παιχνίδι τα στοιχεία που ζητώ".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ