ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όλα καλά με Γκέκα

Όλα καλά με Γκέκα
INTIME SPORTS

Με πρόβλημα στον αστράγαλο αποχώρησε από την απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ο Φάνης Γκέκας, ωστόσο δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό. Τι έδειξε ο Σάντος παρουσία του Πιλάβιου. Πριν την προπόνηση ο Καραγκούνης έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή της Εθνικής. Διαβάστε τι δήλωσε ο Τζιόλης

Παρουσία του Σοφοκλή Πιλάβιου, αλλά και με ένα ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της Εθνικής ομάδας την Κυριακή (9/9) στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά.

Συγκεκριμένα, κατά την διάρκεια του διπλού ο Φάνης Γκέκας χτύπησε στον αστράγαλο και αποχώρησε. Ωστόσο δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό και έτσι ο Φερνάντο Σάντος καταστρώνει τα πλάνα του με τον έμπειρο επιθετικό για το ματς με τη Λιθουανία

Από εκεί και πέρα, κατά την διάρκεια της προπόνησης, ο Φερνάντο Σάντος έδειξε τις προθέσεις του σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα.

Ο Πορτογάλος τεχνικός χρησιμοποίησε και πάλι με τους βασικούς (4-4-2) τους παίκτες που ξεκίνησαν το ματς στην Ρίγα κόντρα στην Λετονία.

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Καρνέζης, στην άμυνα οι Τοροσίδης (δεξιά), Σπυρόπουλος (αριστερά), Κυριάκος Παπαδόπουλος-Παπασταθόπουλος (αμυντικό δίδυμο).

Στην μεσαία γραμμή οι Τζιόλης-Κατσουράνης (αμυντικά χαφ), Φορτούνης (αριστερά), Μανιάτης (δεξιά) και στην κορυφή Μήτρογλου-Γκέκας.

Ο Γκέκας πέτυχε το μοναδικό γκολ του διέτρματος και όταν αποχώρησε με το πρόβλημα στον αστράγαλο την θέση του πήρε ο Νίνης, με τον Σάντος να αλλάζει το σύστημα σε 4-3-3 με τον Μήτρογλου στην κορυφή.

Επίσης, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός χρησιμοποίησε και τον Αθανασιάδη στην επίθεση στην θέση του Μήτρογλου.

Στην προπόνηση έδωσε το παρών και ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ για 1,5 μήνα και την Δευτέρα (10/9) θα αναχωρήσει για την Σκωτία προκειμένου να εξεταστεί και από τους γιατρούς της Σέλτικ.

Ατομικό ο Καραγκούνης πριν την προπόνηση

Στο μεταξύ πριν από την προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά βρέθηκε ο Γιώργος Καραγκούνης.

Ο διεθνής μέσος οποίος είναι κοντά στην μεταγραφή του στην Φούλαμ, έκανε ατομικό πρόγραμμα με τον γυμναστή της Εθνικής μας κ. Πανταζή, προκειμένου να κρατηθεί στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και όταν υπογράψει στον Αγγλικό σύλλογο να τεθεί και πάλι στην διάθεση του Φερνάντο Σάντος.

Τζιόλης: "Είμαστε το φαβορί του ομίλου"

Τέλος, ο Αλέξανδρος Τζιόλης μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου αναφέρθηκε στον αγώνα με την Λιθουανία και στον όρο φαβορί που έχει η Εθνική μας.

" Όπως φαίνεται από μία πρώτη εικόνα, είμαστε το φαβορί του ομίλου. Πρόκειται, όμως, για μία διαδικασία 2 ετών και πρέπει να μην επαναπαυτούμε σε μία τέτοια κατάσταση, αφού κινδυνεύουμε από δυσάρεστες εκπλήξεις. Με τη Λιθουανία πρέπει να είμαστε σοβαροί κι αν κάνουμε όσα ξέρουμε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα". είπε χαρακτηριστικά ο έμπειρος μέσος.

Η προπόνηση της Δευτέρας (10/9) θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18.00, ενώ στις 17.30 ο Φερνάντο Σάντος θα παραχωρήσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν την αναμέτρηση με την Λιθουανία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ