ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πρόταση της Εθνικής στον Κίκε Φλόρες"

MADRID, SPAIN - MAY 13: Head coach Quique Sanchez Flores celebrates at the Neptuno fountain in Madrid the day after Atletico won the UEFA Europa League Cup final on May 13, 2010 in Madrid, Spain. Atletico beat Fulham in the final in Hamburg.  (Photo by Angel Martinez/Getty Images) *** Local Caption *** Sergio Aguero
MADRID, SPAIN - MAY 13: Head coach Quique Sanchez Flores celebrates at the Neptuno fountain in Madrid the day after Atletico won the UEFA Europa League Cup final on May 13, 2010 in Madrid, Spain. Atletico beat Fulham in the final in Hamburg. (Photo by Angel Martinez/Getty Images) *** Local Caption *** Sergio Aguero GETTY IMAGES

Ο Κίκε Φλόρες είχε πρόταση από την ελληνική Ομοσπονδία για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής μας, σύμφωνα με την ιστοσελίδα "sportyou.es". Ποια είναι η δική του επιθυμία.

Το όνομά του Κίκε Φλόρες ακούγεται έντονα για τον πάγκο της Χετάφε, ώστε να διαδεχτεί τον Κοσμίν Κόντρα, ο οποίος πιέζεται να αποδεχτεί την πρόταση της Γκουάνγκζου και να συνεχίσει ως προπονητής στην Κίνα.

Ο Φλόρες, ο οποίος έχει κοουτσάρει ομάδες όπως η Βαλένθια, η Μπενφίκα και η Ατλέτικο Μαδρίτης, βρέθηκε και στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και ο ίδιος είναι έτοιμος να αποδεχτεί την πρόκληση της Χετάφε, επιστρέφοντας σε ένα μεγάλο πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ιστοσελίδας "sportyou.es", ο Ισπανός προπονητής είχε πρόταση για να αναλάβει την Εθνική ομάδα αντί του Κλάουντιο Ρανιέρι. Μάλιστα, ο Φλόρες έχει προτάσεις τόσο από την Κίνα, όσο και από την Τουρκία.

Εντούτοις, επιθυμία δική του είναι να προπονήσει ομάδα σε προηγμένο πρωτάθλημα και γι' αυτό δεν παίζει για την τεχνική ηγεσία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ