ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Προπονήθηκε κανονικά ο Τοροσίδης

Προπονήθηκε κανονικά ο Τοροσίδης
INTIME SPORTS

Παρά την οσφυαλγία που τον ταλαιπώρησε από το πρωί της Πέμπτης, ο Βασίλης Τοροσίδης ξεκίνησε κανονικά την προπόνηση με τους συμπαίκτες του στην Εθνική (VIDEOS).

Τι και αν η οσφυαλγία παραλίγο να του στερήσει την συμμετοχή του στον αγώνα με την Φινλανδία. Ο Βασίλης Τοροσίδης, ακολούθησε την αποστολή στο Ελσίνκι, έκανε εντατικές θεραπείες το βράδυ της Πέμπτης και την Παρασκευή, με αποτέλεσμα δηλώσει "παρών" στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας πριν τη μεγάλη μάχη με τους Σκανδιναβούς.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΕΛΣΙΝΚΙ: ΝΙΚΟΣ ΣΥΡΙΩΔΗΣ

Ο ακραίος μπακ της Ρόμα, ήθελε πάση θυσία να αγωνιστεί και ο Κλάουντιο Ρανιέρι θα τον έχει μαζί του στον αγώνα με τους Φινλανδούς το βράδυ του Σαββάτου, αφού ξεκίνησε κανονικά το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Μάλιστα είχε και ένα μίνι τετ-α-τετ μαζί του για να διαπιστώσει ότι όλα είναι "ok".

Το Sport24.gr βρέθηκε στο πρώτο 15λεπτο του προγράμματος, που ήταν ανοιχτό για τους εκπροσώπους του Τύπου και τράβηξε VIDEOS από τις ασκήσεις των διεθνών μας, που είχαν στο πλάι τους και Έλληνες φιλάθλους, που έδωσαν το δικό τους... χρώμα στην προπόνηση με τα συνθήματά τους.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ