ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

"Πρέπει να προσέξουμε τον Μήτρογλου"

"Πρέπει να προσέξουμε τον Μήτρογλου"

Η εκθαμβωτική ρεπόρτερ του ρουμανικού τηλεοπτικού σταθμού GSP TV, Φλοριάνα Ιάκομπ, μίλησε στο Sport24.gr για τις πιθανότητες πρόκρισης ανάμεσα σε Ελλάδα και Ρουμανία, τον Κώστα Μήτρογλου αλλά και την ατυχία που έχει πλήξει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρα της (pics & videos).

Η παρουσία της απεσταλμένης τηλεοπτικού σταθμού GSP TV, Φλοριάνα Ιάκομπ τις τελευταίες μέρες στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά όπου προετοιμάζεται η εθνική μας ομάδα μόνο απαρατήρητη δεν έχει περάσει.

Η Ρουμάνα δημοσιογράφος μεταφέρει στην πατρίδα της τα τελευταία νέα της ελληνικής πλευράς αλλά και το κλίμα που επικρατεί στη χώρα μας δύο μέρες πριν την πρώτη κρίσιμη αναμέτρηση για τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Το Sport24.gr εντόπισε την εντυπωσιακή ρεπόρτερ ζητώντας την άποψη της για τα ματς της Ελλάδας με την Ρουμανίας.

"Θεωρώ πως οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για ΕΛλάδα και Ρουμάνια. Η πρόκριση είναι 50-50 αν και η Ελλάδα είναι πιο έμπειρη σε σχέση με την εθνική ομάδα της χώρας μου.

Πήρε μέρος και στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, ενώ η Ρουμανία έχει να παίξει από το 1998".

Η Ρουμάνα ρεπόρτερ δεν χάνει την αισιοδοξία της παρά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το σύνολο του Βίκτορ Πιτσούρκα.

"Πρέπει να προσέξουμε τον Μήτρογλου"

"Φαίνεται πως η Ρουμανία είναι άτυχη με τους τραυματισμούς των Κίρικες, Ταταρουσάνου και Πίντιλι. Είναι τρεις σημαντικοί παίκτες.

Παρόλα αυτά θεωρώ πως ο Πιτσούρκα είναι ένας ικανός προπονητής που θα βρει την φόρμουλα προκειμένου να μην φανούν τα κενά τους.

Πιστεύω ωστόσο πως η πρόκριση θα κριθεί στη ρεβάνς του Βουκουρεστίου".

Ο Μήτρογλου βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση κάτι που επισημαίνει και η Φλοριάνα Ιάκομπ.

"Η Ρουμανία πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα τον Κώστα Μήτρογλου. Τον παρακολούθησα στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ.

Πρόκειται για έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα αυτή την στιγμή".

"Πρέπει να προσέξουμε τον Μήτρογλου"

Η δημοσιογράφος του GSP TV αναφέρθηκε και στον Γιώργο Σαμαρά.

"Ο Σαμαράς είναι ο πιο γνωστός και αντιπροσωπευτικός ποδοσφαιριστής της Ελλάδας. Πρόκειται για έναν παίκτη μεγάλης κλάσης.

Τον είχα δει σε ένα φιλικό της Στεάουα Βουκουρεστίου κόντρα στην Σέλτικ στην Μαρμπέγια (15/1/2013) και μάλιστα του είχα πάρει και συνέντευξη".

Γίνονται όμως προβλέψεις σε τέτοιου είδους ματς;

"Πρέπει να προσέξουμε τον Μήτρογλου"

"Τι σκορ θα ήθελα; Θα ήταν ιδανικό να κερδίσουμε στο 'Καραϊσκάκη", όμως όπως είναι λογικό θα είμαι ευχαριστημένη και με την ισοπαλία".

"Πρέπει να προσέξουμε τον Μήτρογλου"

Την δική της άποψη κατέθεσε στο Sport24.gr και η Ντανιέλα Ποπέσκου, δημοσιογράφος της ρουμανικής κοινότητας στην Αθήνα, "Ștefan cel Mare".

"Είναι ένα δύσκολο ματς. Έχω παρακολουθήσει τις τελευταίες μέρες τις προπονήσεις της εθνικής Ελλάδας. Όλοι ξέρουμε πως πρόκειται για μία ισχυρή ομάδα με έμφαση στην άμυνα.

Ο Μήτρογλου είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη Ρουμανία. Νομίζω θα προκριθεί όποιος βρεθεί σε καλύτερη μέρα και στα δύο παιχνίδια. Είναι δύσκολο να γίνουν προβλέψεις".


TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ