ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ποιοι να ξεκινήσουν στη Ζένιτσα με τη Βοσνία;

ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports)
ÐÁÃÊÏÓÌÉÏ ÊÕÐÅËËÏ / ÐÑÏÊÑÉÌÁÔÉÊÁ / ÂÅËÃÉÏ - ÅËËÁÄÁ / WORLD CUP / PRELIMINARY / BELGIUM - GREECE (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr δίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του Μίχαελ Σκίμπε και να αποφασίσουν για την 11άδα της γαλανόλευκης στον αγώνα με τη Βοσνία για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ.

Μια από τις μεγαλύτερες αγωνιστικές προκλήσεις της όσο διάστημα βρίσκεται ο Μίχαελ Σκίμπε στον πάγκο της θα βρει μπροστά της η Εθνική ομάδα. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει τη Βοσνία (9/6, 21:45) στη Ζένιτσα για την 6η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο των διεθνών μας, που καλούνται να δείξουν χαρακτήρα και να σταθούν όρθιοι στο "Bilino Polje", το οποίο θα είναι κατάμεστο από 12.000 φανατισμένους Βόσνιους φιλάθλους, που αναμένεται να δημιουργήσουν κολασμένη ατμόσφαιρα και διόλου... φιλόξενη!

Θυμίζουμε πως η Ελλάδα μετρά τρεις νίκες και δυο ισοπαλίες ως τώρα και είναι 2η, πίσω μόνο από τους "κόκκινους διαβόλους", που φαντάζουν ως το φαβορί για την πρώτη θέση και το απευθείας εισιτήριο για την τελική φάση του Μουντιάλ.

Το Sport24.grδίνει την ευκαιρία στους αναγνώστες του να μπουν στην θέση του Μίχαελ Σκίμπε και να αποφασίσουν για την 11άδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στον αγώνα με τη Βοσνία. Επιλέξτε ποιοι κατά την άποψή σας θα πρέπει να βρεθούν στο αρχικό σχήμα, σε διάταξη 4-2-3-1 όπως είθισται να κατεβάζει την ομάδα ο Γερμανός.







TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ