ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πλάτη στον κόσμο, βλέμμα στη σημαία

Πλάτη στον κόσμο, βλέμμα στη σημαία

Τα κορίτσια της Εθνικής Κορασίδων γύρισαν την πλάτη στον κόσμο της Ναυπάκτου κατά την ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου. Οχι, δεν ήταν αναιδείς... Το έκαναν, πολύ απλά, γιατί η ελληνική σημαία βρισκόταν από την αντίθετη πλευρά του γηπέδου. (video)

Η Εθνική Ελλάδας Κορασίδων αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Σουηδία, στη Ναύπακτο, και προκρίθηκε ως πρώτη από τον 2ο προκριματικό όμιλο στο elite round για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης, κατά την ανάκρουση των δύο εθνικών ύμνων, τα κορίτσια της Εθνικής γύρισαν την πλάτη προς τους φιλάθλους, οι οποίοι είχαν προσέλθει στο γήπεδο της Ναυπάκτου.

Ωστόσο, υπήρχε λόγος. Κι αυτός ήταν ότι η ελληνική σημαία κυμάτιζε στον ιστό της από την άλλη πλευρά του γηπέδου. Δείτε το βίντεο του "Nafpaktianews":

Οι νεαρές διεθνείς μας εξασφάλισαν την πρωτιά έχοντας καλύτερη διαφορά τερμάτων από τις αντιπάλους με 7 γκολ υπέρ και μόλις 1 κατά ενώ οι Σουηδέζες, αντίστοιχα, είχαν 6 γκολ υπέρ και δύο κατά. Το γκολ για την ομάδα της Σουηδίας πέτυχε η Λενίρ, που άνοιξε το σκορ στο 23ο λεπτό, ενώ για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ισοφάρισε η Καραπέτσα στο 63ο λεπτό. Μάλιστα, η Εθνική θα μπορούσε να είχε πάρει και τη νίκη αλλά η αρχηγός της και σκόρερ της ισοφάρισης έχασε πέναλτι στο 45ο λεπτό (ανατροπή της Πούλιου από την αντίπαλη γκολκίπερ).

ΕΛΛΑΔΑ: Νάση- Χριστοδούλου, Κατιρτσίδου, Πατερνά, Παλαμά, Καραπέτσα (86' Κωνσταντινίδου), Τσιακλίδου (65' Βλασοπούλου), Πούλιου, Γεωργαντζή, Δρακωνακη (80', Στράντζαλη), Καλδή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ