ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πιλάβιος: "Σημασία έχει η συμμετοχή"

Πιλάβιος: "Σημασία έχει η συμμετοχή"
INTIME SPORTS

Στα τελικά του EURO δεν υπάρχουν δύσκολες και εύκολες κληρώσεις και αυτό που έχει σημασία είναι πως η Ελλάδα θα είναι παρούσα σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο. Τι δήλωσε ο Τάκης Φύσσας

Στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις και αυτό που έχει σημασία είναι πως η Ελλάδα θα είναι παρούσα, σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο.

"Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος υπάρχουν μόνο δύσκολοι αγώνες. Σημασία έχει πως η Ελλάδα είναι και πάλι παρούσα στην τελική φάση ενός Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος", είπε χαρακτηριστικά μετά την κλήρωση ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας .

Από την πλευρά του ο τιμ μάνατζερ της Εθνικής μας, Τάκης Φύσσας τόνισε: " Οι Έλληνες ποδοσφαιριστές έχουν την εμπειρία και την ικανότητα να διαχειριστούν με σοβαρότητα αυτές τις πολύ δύσκολες αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Είναι θετικό το γεγονός ότι θα αγωνιστούμε στην Πολωνία, γιατί εκεί οι μετακινήσεις είναι αρκετά εύκολες. Ακόμα ένα θετικό στοιχείο για εμάς είναι πως το προπονητικό μας κέντρο είναι στη Βαρσοβία, εκεί δηλαδή που θα δώσουμε τους δύο από τους τρεις αγώνες του ομίλου".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ