ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Περνούν από... κόσκινο την Ουγγαρία

Περνούν από... κόσκινο την Ουγγαρία
INTIME SPORTS

Ο Σέρχιο Μαρκαριάν και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν ένα μέρος του αγώνα Ουγγαρία-Φινλανδία, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου θα παρακολουθήσει το προσεχές Σάββατο (21/2) τον αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ.

Άπαντες στην Εθνική ομάδα έχουν βάλει το κεφάλι κάτω και δουλεύουν πυρετωδώς για τον αγώνα με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου στη Βουδαπέστη στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών του EURO 2016. Έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος όλο αυτό το διάστημα και γι' αυτό όλοι θα περάσουν από... κόσκινο την προσεχή αντίπαλο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

Το βράδυ της Τετάρτης (18/2), πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Γκιρτζίκη με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Σέρχιο Μαρκαριάν, οι οποίοι δείπνησαν μαζί με τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Ομοσπονδίας Παυσανία Παπανικολάου, τον Πρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Αργύρη Βούλγαρη και τον Γιώργο Καραγκούνη.

Σήμερα (19/2), ο Ουρουγουανός τεχνικός της Εθνικής μας και οι συνεργάτες του παρακολούθησαν ένα μέρος του αγώνα Ουγγαρία-Φινλανδία, στο πλαίσιο της ανάλυσης των "Μαγυάρων". Θα ακολουθήσουν αντίστοιχου και λεπτομερέστερου περιεχομένου αναλύσεις σε καθημερινή βάση κατά το προσεχές διάστημα.

Συν τις άλλοις, ο εκ των βοηθών του Μαρκαριάν, ο Νίκος Κωστένογλου, θα παρακολουθήσει το προσεχές Σάββατο (21/2) τον αγώνα Βέροια-ΠΑΟΚ για την 25η αγωνιστική της Super League.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ