ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Παράσχος: "Δικαίωση για τον Γιαννούλη η κλήση του"

Παράσχος: "Δικαίωση για τον Γιαννούλη η κλήση του"
Παράσχος INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Παράσχος μιλά για την κλήση του Γιαννούλη στην Εθνική Ελλάδας, δίνει μέσω του Sport24.gr τη δική του συμβουλή έτσι ώστε να γίνει αναπόσπαστο κομμάτι στην "γαλανόλευκη" και σχολιάζει την κριτική που γίνεται στον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Ένας τραυματισμός του Χοσέ Χολέμπας τον έθεσε νοκ άουτ ενόψει της αναμέτρησης με ην Φινλανδία και τη Βόρεια Ιρλανδία. Έτσι στη θέση του 30άχρονου άσου της Ρόμα κλήθηκε ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος πριν από λίγες εβδομάδες πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Γιώργο Παράσχο, προπονητή του Γιαννούλη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ζήτησε το σχόλιο του για την κλήση του 27άχρονου αριστερού μπακ.

"Καταρχήν πιστεύω ότι είναι μία δικαίωση γι αυτό το παιδί. Ειδικότερα πέρσι για μένα ήταν ο καλύτερος αριστερός οπισθοφύλακας του πρωταθλήματος και ίσως η κλήση να έπρεπε να έχει έρθει νωρίτερα", είπε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός και συνέχισε:

"Νομίζω και μπορεί να καλύψει το κενό του Χολέμπας και οποιουδήποτε αριστερού μπακ υπάρχει στην Ελλάδα. Το παιδί αυτό έχει τρομερή θέληση και χρόνο με το χρόνο θα γίνει καλύτερος. Πραγματικά μέσα από την καρδιά μου του εύχομαι κάθε επιτυχία από εδώ και πέρα".

Ο Κώστας Γιαννούλης είναι ένας ισορροπημένος ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά, έτσι δεν είναι;

Παράσχος: "Δικαίωση για τον Γιαννούλη η κλήση του"
Γιαννούλης Ταυλαρίδης INTIME SPORTS

"Ναι, ο Κώστας μπορεί να ανταποκριθεί και στους δυο ρόλους. Είναι εξίσου καλός σε όλα. Αυτό που προέχει είναι να δουλέψει και να γίνει πιο θρασύς. Αυτό που του έλεγα πάντα, είναι όταν δεν ξεκινάει καλά να μην πέφτει η ψυχολογία του και να χάνει ένα ημίχρονο.

Αν ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα, καθώς είναι καλό και συναισθηματικό παιδί, θα τα πάει εξαιρετικά και στην Εθνική και στον Ολυμπιακό. Μετά δεν έχει να φοβηθεί τίποτα".

Κλείνοντας θα θέλαμε ένα σχόλιο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι. Έχει δεχθεί απίστευτη κριτική στο διάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα.

"Στην Ελλάδα δυστυχώς συμβαίνουν αυτά τα πράγματα. Και ειδικότερα με τους προπονητές. Οι δημοσιογράφοι είναι σκληροί όπως και οι προπονητές στην Ελλάδα.

Δεν μπορούμε να παραβλέψουμε πως ο κύριος Ρανιέρι έχει δουλέψει στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Αν είναι δυνατόν αυτός ο προπονητής να δέχεται τέτοια κριτική από ένα παιχνίδι και κακώς τον πιάνουμε στο στόμα μας".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ