ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Πανέτοιμη η Εθνική Παίδων για το ματς με την Πολωνία

Πανέτοιμη η Εθνική Παίδων για το ματς με την Πολωνία

Ο Μπάμπης Ζελενίτσας είδε τους ποδοσφαιριστές του να δείχνουν τρομερή διάθεση στην τελευταία προπόνηση και περιμένει να ξεκινήσουν με νίκη τις υποχρεώσεις τους στην Elite Round κόντρα στην Πολωνία.

Την Τρίτη (25/3) το μεσημέρι η Εθνική Παίδων δίνει το πρώτο της παιχνίδι στην Elite Round αντιμετωπίζοντας την αντίστοιχη ομάδα της Πολωνίας σε ένα ματς που θα διεξαχθεί στο "Κώστας Δαβουρλής" με ώρα έναρξης στις 2.00μ.μ.

Η Εθνική Παίδων ολοκλήρωσε την Δευτέρα την προετοιμασία της με τον Μπάμπη Ζελενίτσα να μην δείχνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, την οποία και αναμένεται να ανακοινώσει την Τρίτη το πρωί στην συνάντηση που θα έχει με τους ποδοσφαιριστές του.

Οι παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος έδειξαν τρομερή διάθεση στην τελευταία προπόνηση και ο Ζελενίτσας δεν υπολογίζει μόνο στον Καράκουτη ο οποίος είναι τιμωρημένος για αυτό το πρώτο ματς.

Να θυμίσουμε ότι οι 18 παίκτες που έχει μαζί του στην αποστολή ο Μπάμπης Ζελενίτσας είναι οι: Δημήτρης Κατσιμήτρος (Ολυμπιακός), Θεμιστοκλής Τσέλιος (ΑΕΚ), Γιάννης Γραμματίκας (ΑΕΚ), Φώτης Παντεκίδης (ΠΑΟΚ), Γιώργος Μακροστέργιος (Ολυμπιακός), Ανδρέας Ξηρός (Παναθηναϊκός), Μανώλης Πατράλης (ΠΑΟΚ), Βασίλης Καρβουνίδης (ΑΕΚ), Παντελής Χατζηδιάκος (Άλκμααρ), Γιώργος Μανθάτης (Ολυμπιακός), Βασίλης Αγγελόπουλος (Παναθηναϊκός), Κυριάκος Αμαραντίδης (Ολυμπιακός), Λάζαρος Λάμπρου (Παναθηναϊκός), Τάσος Δημητριάδης (ΠΑΟΚ), Ηλίας Τσέλιος (ΑΕΚ), Παναγιώτης Γκρόσιος (Αστέρας Τρίπολης), Στράτος Σβαρνάς (Τριγλία Ραφήνας), Γιώργος Καράκουτης (Πανσερραϊκός).

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του 2ου ομίλου

Τρίτη
25/3/2014, Πολωνία-Ελλάδα, 14:00, «Κώστας Δαβουρλής»
25/3/2014, Τουρκία-Νορβηγία, 16:00, Παμπελοποννησιακό

Πέμπτη
27/3/2014, Πολωνία-Νορβηγία, 14:00, Παμπελοποννησιακό
27/3/2014, Ελλάδα-Τουρκία, 16:00, «Κώστας Δαβουρλής»

Κυριακή
30/3/2014, Τουρκία-Πολωνία, 16:00, Παμπελοποννησιακό
30/3/2014, Νορβηγία-Ελλάδα, 16:00, «Κώστας Δαβουρλής»

Στην τελική φάση της διοργάνωσης (Μάλτα, 9-21/5/2014) προκρίνεται η πρώτη ομάδα στη βαθμολογία.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ