ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνικής
INTIME SPORTS

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Εθνική μας για το ματς της Παρασκευής με την Κροατία. Γεμάτο θα είναι το "Καραΐσκάκη", έμειναν μόνο 1.800 εισιτήρια

Με μια απογευματινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά, η Εθνική μας ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Κροατία (7/10, 21.45, MEGA) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" για την προκριματική φάση του EURO 2012.

Η τελευταία προπόνηση πριν από την κρίσιμη αναμέτρηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς και το κλίμα στις τάξεις του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος πολύ καλό.

Το πρόγραμμα της Εθνικής άρχισε με διατάσεις, συνεχίστηκε με παιχνίδια με την μπάλα, ενώ έγινε και "οικογενειακό" διπλό 10 εναντίον 10.

Στην μια ομάδα ήταν οι Χιώτης, Σπυρόπουλος, Καραγκούνης, Τζιόλης, Σαλπιγγίδης, Ζαραδούκας, Μάκος, Φωτάκης, Βύντρα και Πέτσος, ενώ στην άλλη οι Τζόρβας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Κονέ, Παπασταθόπουλος, Αθανασιάδης, Γκέκας, Σαμαράς, Χαριστέας, Κατσουράνης και Τοροσίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης, οι Σαμαράς, Γκέκας, Κονέ και Πέτσος έμειναν στο γήπεδο και έκαναν σουτ στον Χιώτη.

Δεν πήρε μέρος για προληπτικούς λόγους ο Κυριάκος Παπαδόπουλος, ο οποίος παράλληλα είναι και τιμωρημένος, καθώς έχει συμπληρώσει δύο κίτρινες κάρτες.

Σύμφωνα με όσα έχει δείξει ο Φερνάντο Σάντος στις προπονήσεις, θα παρατάξει την Εθνική μας με 4-3-3 και τους Τζόρβα, Ζαραδούκα, Τοροσίδη, Αβραάμ Παπαδόπουλο, Παπασταθόπουλο, Τζιόλη, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Σαμαρά, Σαλπιγγίδη και Γκέκα.

Γεμίζει ο κόσμος το "Καραΐσκάκη"

Από εκεί και πέρα, γεμάτο αναμένεται να είναι στην αναμέτρηση της Παρασκευής, το γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς έχουν απομείνει μόλις 1.800 εισιτήρια, τα οποία θα διατεθούν την Παρασκευή μόνο από το εκδοτήριο της Θύρας 25 του Φαληρικού γηπέδου μετά τις 10.00 και μέχρι εξαντλήσεώς τους.

Έτσι, δεν θα υπάρχουν εισιτήρια στα εκδοτήρια που λειτουργούσαν τις προηγούμενες ημέρες στα γραφεία της ΕΠΟ και στο σταθμό "Ειρήνη" ΟΑΚΑ.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ