ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Όλοι στην διάθεση του Σάντος

Όλοι στην διάθεση του Σάντος
INTIME SPORTS

Οι Τοροσίδης, Κατσουράνης, Σαλπιγγίδης προπονήθηκαν την Τρίτη σε αντίθεση με τον Καραγκούνη ο οποίος θα είναι όμως στην διάθεση του Σάντος ενόψει του αγώνα με την Λιθουανία. Προβάδισμα Χριστοδουλόπουλου για το αρχικό σχήμα.

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδος ενόψει του αγώνα με την Λιθουανία στο Βίλνους. Οι διεθνείς προπονήθηκαν την Τρίτη το πρωί στο γήπεδο της Τερψιθέας το οποίο διαθέτει πλαστικό χλοοτάπητα έτσι ώστε να συνηθίζουν για το ματς με την Λιθουανία ενώ το απόγευμα η προπόνηση διεξήχθη στον Άγιο Κοσμά.

Ο Φερνάντο Σάντος είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ουσιαστικά όλους τους παίκτες στην διάθεση του καθώς το παρών στο πρόγραμμα έδωσε τόσο ο Βασίλης Τοροσίδης όσο και οι Κατσουράνης και Σαλπιγγίδης.

Ο μόνος που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα ήταν ο Γιώργος Καραγκούνης αλλά για καθαρά προληπτικούς λόγους και ο αρχηγός της Εθνικής θα είναι σίγουρα παρών στην αναμέτρηση με τη Λιθουανία.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος τώρα και παρά το γεγονός ότι ο Σάντος δεν άνοιξε τα χαρτιά του ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος φαίνεται να κερδίζει τη μάχη για το δεξί άκρο της επίθεσης.

Συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Καρνέζης ενώ η άμυνα θα αποτελείται από τους Τοροσίδη, Χολέμπας, Μανώλα και Παπασταθόπουλο.

Στην μεσαία γραμμή θα παίξουν οι Μανιάτης, Καραγκούνης και Κατσουράνης ενώ η τριάδα της επίθεσης θα αποτελείται από τους Χριστοδουλόπουλο, Σαμαρά και Γκέκα στη κορυφή.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ