ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σάντος θέλει το πλάνο του

Ο Σάντος θέλει το πλάνο του
INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Σάντος εμφανίζεται αναποφάσιστος στο να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΠΟ για να συνεχίσει στον πάγκο της Εθνικής και η υπόθεση θυμίζει κάτι από ΠΑΟΚ στα τέλη της περιόδου 2010


Ο Φερνάντο Σάντος δεν έχει δώσει ακόμη την απάντησή του στην πρόταση της ΕΠΟ για ανανέωση της συνεργασίας τους στο πόστο του Ομοσποδνιακού τεχνικού και αυτό δεν περνά απαρατήρητο, με δεδομένο ότι η έως τώρα θητεία του στην Εθνική Ελλάδας είναι άκρως πετυχημένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο λόγος της αναποφασιστικότητας του Πορτογάλου τεχνικού δεν έχει να κάνει με το οικονομικό, αλλά με το γεγονός ότι δεν έχει προχωρήσει το πλάνο που έχει εκπονήσει ο ίδιος για την ανάπτυξη των Εθνικών ομάδων και την ανάδειξη νέων ταλέντων.

Οι προβλέψεις για το τι τελικά θα πράξει είναι θετικές, ωστόσο η υπόθεση θυμίζει πολύ την περίοδο που ήταν ανοιχτό το θέμα της ανανέωσής του με τον ΠΑΟΚ.

Τότε, λοιπόν, ο Σάντος είχε κληθεί να αποφασίσει τι θα κάνει μετά την ολοκλήρωση του αρχικού τριετούς πλάνου που είχε συνάψει με τον Ζαγοράκη. Και η αλήθεια είναι ότι ζητούσε από την πλευρά του συγκεκριμένα πράγματα, όπως συμβαίνει τώρα και με την ΕΠΟ.

Ο έμπειρος τεχνικός είχε θέσει επί τάπητος ένα πλάνο πρωταθλητισμού που, τελικά όπως αποδείχθηκε, δεν μπορούσε να υπηρετήσει ο ΠΑΟΚ. Συγκεκριμένα, ζητούσε ο ΠΑΟΚ να μπει στο νέο πρωτάθλημα έχοντας ίσες πιθανότητες με Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό για να το διεκδικήσει.

Πώς μεταφράστηκε αυτό στη διαπραγμάτευσή του με την διοίκηση του "Δικεφάλου"; Η απάντηση που είχε δώσει σε συνέντευξή του στο "ΕΘΝΟΣΠΟΡ" είναι ξεκάθαρη:

"Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται χρήματα για να πάρει τρεις παίχτες μεγάλης ποιότητας, προκειμένου να ανεβάσει το επίπεδο του. Έχω πει και στον πρόεδρο τι ακριβώς πιστεύω ότι χρειαζόμαστε. Όποιος παρακολουθεί τα λεγόμενα μου θα έχει καταλάβει".Αποδεικνύεται, λοιπόν, ότι ο Πορτογάλος θέλει το πλάνο του για να εργάζεται κάπου.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ