ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Σάντος μιλάει Ελληνικά και αφιερώνει στους Έλληνες!

Ο Σάντος μιλάει Ελληνικά και αφιερώνει στους Έλληνες!

H Εθνική μας βρίσκεται στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, πανηγυρίζει ολόκληρη η χώρα! Ένας "Έλληνας" που γεννήθηκε στην... Πορτογαλία, ο Φερνάντο Σάντος, φανερά συγκινημένος, ευχαριστεί το Θεό και τους παίκτες του και αφιερώνει την πρόκριση στον Ελληνικό λαό. Σε ποια γλώσσα; Μα φυσικά στα Ελληνικά! (video)

Για πρώτη φορά, από την ημέρα που βρέθηκε στους ελληνικούς πάγκους, ο Φερνάντο Σάντος ξέσπασε από χαρά στο Εθνικό Στάδιο της Ρουμανίας. Όσοι γνωρίζουν τον πορτογάλο τεχνικό, έμειναν άναυδοι με τον πανηγυρισμό του μπροστά από την ελληνική κερκίδα.

Με υψωμένες της γροθιές και να πηδάει σαν τρελός από χαρά, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους Έλληνες φιλάθλους. Από πίσω του τρέχανε οι διεθνείς μας, πέφτοντας στην αγκαλιά του. Συγκλονιστικές σκηνές!

Τα συναισθήματα λοιπόν που έκρυβε ο Σάντος της Ελλάδας, μετά την μεγαλειώδη πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ, δεν κρύφτηκαν (όπως συνήθιζε να κάνει) μπροστά στην κάμερα. Αφοπλιστικός και φανερά συγκινημένος, μίλησε στα Ελληνικά και αφού ευχαρίστησε τον Θεό και τους παίκτες του, απευθύνθηκε στον Ελληνικό Λαό: "Η νίκη (πρόκριση) αφιερωμένη στον Ελληνικό Λαό"

Απολαύστε το βίντεο του Έλληνα Φερνάντο:

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ