ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο Μήτρογλου και ο κατάσκοπος Μαρίν

Ο Μήτρογλου και ο κατάσκοπος Μαρίν
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Μήτρογλου τράβηξε τα βλέμματα των Ρουμάνων στην τελευταία προπόνηση της Εθνικής, ενώ ο Φλορίν Μαρίν προσπάθησε να κατασκοπεύσει τα πλάνα του Σάντος.

Αποστολή στο Βουκουρέστι: Παναγιώτης Χαραλάμπους

Η τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας ομάδας στο Εθνικό Στάδιο Βουκουρεστίου μπορεί να μην είχε την είδηση σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Φερνάντο Σάντος, ωστόσο δύο ήταν τα αξιοσημείωτα γεγονότα.

Το πρώτο που αφορούσε τους Ρουμάνους που βρέθηκαν στην προπόνηση της Ελλάδας δεν ήταν άλλο από την παρουσία του Κώστα Μήτρογλου.

Ο Έλληνας επιθετικός τους "πλήγωσε" δύο φορές το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (15/11) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και τα ΜΜΕ της Ρουμανίας που βρέθηκαν στο γήπεδο έστρεψαν τις κάμερες πάνω του.

Όχι και άδικα βέβαια, καθώς με τις εμφανίσεις που έχει κάνει τη φετινή σεζόν ο Μήτρογλου΄, έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα όλων στην Ευρώπη και όχι μόνο των Ρουμάνων.

Ο Κατάσκοπος Μαρίν

το δεύτερο γεγονός έχει να κάνει με τον βοηθό του Βίκτορ Πιτσούρκα, Φλορίν Μαρίν. Ο Μαρίν έδωσε το παρών στις εξέδρες του Σταδίου προκειμένου να παρακολουθήσει την προπόνηση της Εθνικής.

Μάλιστα προσπάθησε να καθίσει και να δει τα πλάνα του Σάντος για περισσότερη ώρα από όση επιτρεπόταν, ωστόσο άνθρωπος της ΕΠΟ του είπε να αποχωρήσει και έτσι έγινε.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ