ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ο "Εθνικάρας" δίπλα στην Ελλάδα

Ο "Εθνικάρας" δίπλα στην Ελλάδα

Ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο θρυλικός "Εθνικάρας" έδωσε πάλι ρεσιτάλ στην προπόνηση της Εθνικής μας, φωνάζοντας με την μπάσα φωνή του στους διεθνείς μας.

Ό,τι και να πει κανείς για την ψυχή αυτού του ανθρώπου είναι λίγο. Όσο βαστάνε τα πόδια του, είναι σίγουρο πως δεν πρόκειται ποτέ να λείψει από τα γήπεδα. Άλλωστε, ο Εθνικός και η Εθνική είναι οι δυο μεγάλες του καψούρες, οι ομάδες που του δίνουν ζωντάνια και ζωή.

Πρωί της Πέμπτης, λοιπόν, με την ζέστη να είναι αφόρητη και όμως ήρθε στον Άγιο Κοσμά για να δει την τελευταία προπόνηση της Εθνικής μας προτού αναχωρήσει για την Πορτογαλία. Ήρθε για να φωνάξει με την ψυχή του και να δονήσει την ατμόσφαιρα.

Δεν χαμπαριάζει τίποτα. Ευγενικός όπως πάντα, παθιασμένος και έτοιμος να φωνάξει "Εθνικάρααααα" σε κάθε ευκαιρία, θέλοντας να εμψυχώσει τους παίκτες και να τους δείξει ότι είναι πάντα δίπλα τους.

Ένας άνθρωπος-κόσμημα, μια ξεχωριστή φιγούρα των ελληνικών γηπέδων, μια προσωπικότητα που όλοι αγαπούν, διότι είναι αυθεντική. Πάρτε μια γεύση από "Εθνικάρα" στην προπόνηση της "γαλανόλευκης".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ