ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ

Μπασινάς: "Να αφήσουμε ελεύθερο το ελληνικό ποδόσφαιρο"

Μπασινάς: "Να αφήσουμε ελεύθερο το ελληνικό ποδόσφαιρο"
Μπασινάς INTIME SPORTS

Ο Αγγελος Μπασινάς καυτηρίασε τα κακώς κείμενα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, στο περιθώριο του φιλικού μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Εθνικής 2004.

Ενας από τους παίκτες που πρωταγωνίστησαν στο EURO 2004, ο Αγγελος Μπασινάς, έστειλε χθες (13/5) από την Τούμπα μήνυμα "κάθαρσης" του ποδοσφαίρου:

"Πρέπει να κάνουμε όλοι προσπάθεια να αλλάξει η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρέπει ο κόσμος να ευχαριστιέται το Σάββατο και την Κυριακή. Πρέπει να αφήσουμε ελεύθερο το ελληνικό ποδόσφαιρο".

Για το εάν υπάρχει ενδεχόμενο να ενεργοποιηθούν για να βοηθήσουν οι διεθνείς του 2004: " Όλα είναι πιθανά, θα το δούμε στην πορεία. Είμαστε, πάντως, πρόθυμοι να βοηθήσουμε".

Τέλος ανέφερε για το φιλικό: «Ευχαριστούμε για την φιλοξενία, το ποδόσφαιρο έδειξε σήμερα το κοινωνικό του πρόσωπο».

Κυριάκος Σαββίδης: "Ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή"

Ο νεαρός μέσος του ΠΑΟΚ, Κυριάκος Σαββίδης, από την πλευρά του στάθηκε στο κλίμα που επικρατεί μετά την αποπληρωμή των χρεών προς το Δημόσιο από τον Ιβάν Σαββίδη, ενώ ζήτησε και την στήριξη των φιλάθλων: "Σίγουρα πλέον τα πράγματα είναι διαφορετικά, ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρίσκεται στην κορυφή και θα το καταφέρουμε. Με την παρουσία του κόσμου τα πράγματα για εμάς θα είναι πιο εύκολα στα πλέι οφ".

Για το χθεσινό (13/5) φιλικό επεσήμανε: "Είναι καλό για όλους μας να γίνονται τέτοια γεγονότα και εμείς να βοηθάμε. Εκείνες οι στιγμές στο EURO 2004 ήταν μοναδικές και θα τις θυμόμαστε όλοι σίγουρα για πάντα. Υπάρχει ταλέντο στην Εθνική και άρα μπορούν να επαναληφθούν μεγάλες επιτυχίες".

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ